Ajda Mlakar Dobra karma

Lepotica na televiziji očitno še ni rekla zadnje...

Lara Kadis (1) Svet24.si

Ta privlačna pevka je v resnici Slovenka

macesnova gorica kocevski rog jansa pahor bobo10 Reporter.si

Janša pod Macesnovo gorico: Resnica je živela ...

borut-pahor, janez-janša, ovojni-poboji, stanislav-zore, kočevski-rog, macesnova-gorica Svet24.si

FOTO: Janša vsem tistim, ki po ulicah in trgih ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

"Planet TV ne sme končati v Orbanovih rokah"

14_1000x1000 Odkrito.si

Tako je videti zabava, ko Ceca postane babica!

Lea Sirk - obrez!!! Njena.si

Imena otrok teh znanih Slovencev se preberejo ...

Slovenija

Kdo naj zasluži plačo? Janša na tviterju napadel Tonina zaradi nadzora na Sovi, Tonin pa kaže na Mahniča in dodaja, da se bliža polna luna!

Deli na:
Kdo naj zasluži plačo? Janša na tviterju napadel Tonina zaradi nadzora na Sovi, Tonin pa kaže na Mahniča in dodaja, da se bliža polna luna!

Janez Janša in Žan Mahnič zaradi nadzora na Sovi po tviterju napadata Mateja Tonina - Foto: Primož Lavre

»Ob nadzoru na #SOVA 1.10.2019 je #KNOVS odredil predajo dokumentov o zaposlitvah brez razpisov do najkasneje naslednjega dne. Minilo je že 6!!! dni, dokumentov pa nikjer!! Halo, predsednik KNOVS @MatejTonin, zasluži svojo plačo! Zadeva je vse bolj sumljiva, sicer ne bi skrivali,« je tvitnil prvak SDS Janez Janša.

Prvak NSI Matej Tonin, ki je tudi predsednik komisije za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb (KNOVS), pa mu je odvrnil: »Očitno se premalo pogovarjate med seboj. Vodja pooblaščene skupine, ki je vodila nadzor na SOVI in tudi skrbnik postopka, je @ZanMahnic. Naj zasluži plačo.«

Na ta zapis je Janša odgovoril: »Hm. Vodja je bil @ZanMahnic, stvari na POP in RTV pa zvečer po nadzoru razlagal (napačno) @MatejTonin. Le zakaj?«

Žan Mahnič pa je v svoji znani maniri napadel Tonina: »Dobivam številne namige, tudi iz koalicijskih strank, da @MatejTonin in Damir Črnčec delujeta z roko v roki. Zato dokumentov, ki bi jih #Sova samo zapakirala in poslala na KNOVS ni, Damir pa preko tovariša Helexa naroča članke proti meni in županu Jordanu, da preusmeri pozornost.«

Tonin mu je odvrnil: »Polna luna se bliža…«

Mahnič je nadaljeval: »Ko sem sekretarko #KNOVS vprašal že prejšnji teden, zakaj še ni dokumentov in ali je treba poklicati direktorja #Sova, mi je dejala, da jih bomo dobili v roku enega dneva in da vse ureja @MatejTonin. Isto mi je dejala danes.«

Nato pa dodal: »Ravnokar govoril s sekretarko #KNOVS. Na #Sova je poslala zapisnik v podpis direktorju Kozmelju, vrnjenemu zapisniku bi moral priložiti zahtevano dokumentacijo. Ker ga že en teden ni v službo, ni ne podpisanega zapisnika nadzora ne zahtevanih dokumentov. Sova je brez vodstva!!!«

Parlamentarni nadzor Sove se je prejšnji torek predčasno končal, ker se je Žanu Mahniču in Zvonku Černaču mudilo na sejo izvršilnega odbora SDS.

Mahnič je vendarle zamolčal nekaj bistvenega. Kot smo zvedeli od naših virov, se je nadzor Sove prejšnji torek predčasno končal, ker se je njemu mudilo na sejo izvršilnega odbora SDS. Zato komisija ni mogla pregledati vseh dokumentov v zvezi s sporno zaposlitvijo N. H. in se je z vodstvom Sove dogovorila za pisno dostavo ostalih dokumentov, vendar roka niso določili.

Poleg tega naj bi na nadzoru, kot je slišati, poslanec SDS Zvonko Černač verbalno napadel direktorja Sove Rajka Kozmelja in mu očital, da laže. Toda tudi njemu se je mudilo na omenjeni sestanek IO SDS, saj bi bil njegov šef Janša zelo jezen, če bi zamudil.

Po drugi strani pa so nadzorniški obiski Žana Mahniča na Sovi sporni. Pa ne (le) zaradi tega, ker je tudi sam klientelistično zaposlil svojo punco Katjo Palčnik v državnem zboru, ampak toliko bolj zaradi njegovih prijateljskih povezav z identitarci, ki jih zaradi njihovih mednarodnih povezav (v Avstriji veljajo za skrajno gibanje) lahko preiskuje Sova.

Mimogrede, tudi Generacija identitete na družbenih omrežjih vabi na četrtkov protestnih shod »rumenih jopičev« na Prešernovem trgu v Ljubljani, njihov tvit pa je delil prav Mahnič.

loading...
Loading...