Ajda Mlakar Dobra karma

Lepotica na televiziji očitno še ni rekla zadnje...

horoskop_zodiak_znaki Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 7. junija

JANEZ-STUSEK-pl6 Reporter.si

Naključno razkritje, napačna kuverta in ...

ležeča Svet24.si

Borut Pahor: To nas skrbi, saj gre natančno tako,...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

"Planet TV ne sme končati v Orbanovih rokah"

14_1000x1000 Odkrito.si

Tako je videti zabava, ko Ceca postane babica!

Lea Sirk - obrez!!! Njena.si

Imena otrok teh znanih Slovencev se preberejo ...

Slovenija

Jeretič piranskega župana Bossmana ozmerjal s 'šalabajzarjem'

Deli na:
Jeretič piranskega župana Bossmana ozmerjal s 'šalabajzarjem'

Foto: Bobo

Piranski župan Peter Bossman, ki je tudi predsednik SD Piran, je vodstvu stranke ponudil odstop. Uradni razlog sta njegova prezasedenost in preobremenjenost, a v ozadju naj bi bila tudi nesoglasja znotraj SD, je danes poročala Televizija Slovenija (TVS). O njegovem odstopu naj bi v stranki sicer razpravljali prihodnji teden.

Po poročanju TVS na piranski občini že od pomladi prihaja do veliko medsebojnega obtoževanja. Nazadnje je "prah dvignil domnevno nezakonit vpogled v elektronske pošte podžupanov, ko naj bi sporočila, namenjena podžupanji Meiri Hot, prihajala na naslov podžupana Gašparja Gašpar Mišiča".

V ozadju županovega odstopa pa naj bi bil Sebastjan Jeretič, ki je pred dvema letoma intenzivno sodeloval pri Bossmanovi predvolilni kampanji. Takrat je trdil, da je Bossman izjemno dober človek in sposoben politik. Zdaj pa pravi, da je "nesposoben politik", a pred kamero ni želel govoriti.

Jeretič se sicer dnevno sestaja z županovimi najožjimi sodelavci. Dobro obveščeni napovedujejo, da bi to lahko pomenilo vrnitev Patricka Vlačiča z državne v lokalno politično sceno, še navaja TVS.

 

loading...
Loading...