GJtPNFnW4AAxeMl Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se ...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Jelinčič šoli: Če se kdo dotakne mojih hčerk, bo imel opravka z mano!

Deli na:
Jelinčič šoli: Če se kdo dotakne mojih hčerk, bo imel opravka z mano!

Foto: Primož Lavre

»LDS in zdaj SMC sta popolnoma uničili vzgojo v šolah, tako da jo zdaj vodijo lezbijke, pedri in razni zagovorniki teorije spolov,« je bil za Reporter zgrožen nad dogajanjem v osnovni šoli Prežihovega Voranca Zmago Jelinčič Plemeniti.

Zmago Jelinčič Plemeniti, katerega hčerki obiskujeta osnovno šolo Prežihovega Voranca v Ljubljani, je prejel dopis, v katerem ena izmed učiteljic obvešča starše o dogajanju na šoli, ki je zadnje dva tedna vedno hujše. Gre za fante 8. a in 8. b razreda, ki so se organizirali v tolpe, tako da že prihaja do pretepov.

»Druga stvar so kondomi, katere že 14 dni nosijo po šoli. Kondomi visijo na šolski ograji, puncam jih dajejo v lase, na glavo, šestošolcem so jih dali v čevlje. Pri omaricah so si dali kondome na noge in z lubrikantom premazali vsa tla, ker se njim to zdi zabavno. Še isti dan je ena od deklic padla, ker ji je spodrsnilo. Enako so naredili pred knjižnico, da so se lahko po tleh drsali. Med glavnim odmorom so v fantovskem stranišču kondome napolnili z vodo ter se obmetavali, dokler ni bilo vse »poplavljeno«. Ko jih je zaloti  dežurni učitelj, so se izgovarjali in niso želeli pospraviti za sabo. Dva fanta sta za to, ker so bila tla drseča še naslednji dan obtožila snažilke, da niso opravile svojega dela, kaj se mi zdi zelo zelo narobe in grdo,« je zapisala učiteljica in opozorila, da so ti isti fantje ob prireditvi za predšolske otroke in njihove starše predvajali porno film.

Poleg tega se spravljajo na dekleta. »Otipavanje deklic se dogaja že dalj časa, ampak šele ta teden so si nekatere upale spregovoriti. Ne gre več za nedolžno spogledovanje ali to, da preprosto nekoga, ki ti je všeč, potrepljaš po riti, ampak jih spravijo v kot in konkretno otipavajo. Dekleta se počutijo zelo neprijetno in tudi ogroženo, saj jih nekateri fantje lovijo in lazijo za njimi tudi po pouku,« nadaljuje učiteljica, ki omeni tudi petošolca, na katerega so se spravili trije starejši, ter ga »davili, boksali, mu dvignili noge in na koncu slekli sredi šolskega hodnika. Vsi ostali fantje 8. a in 8. b so stali zraven, se smejali in spodbujali glavne akterje«.

Zmago Jelinčič Plemeniti je zato odgovoril učiteljici in pisal še ravnatelju: »Z zgroženostjo sem prebral tale dopis in prepričan sem, da bi fante ozdravilo le nekaj močnih klofut, kar pa po prepričanji LBGT-jevcev ne bi bilo vzgojno. Ker tako naj ne bi šlo, mislim da je nujno potrebna prijava na policijo, ki jo, prosim vaju, sprožite iz šole. Gospo učiteljico prosim, da fantom, ki se gredo te neumnosti, sporočite, da v kolikor se bo kakršen koli fakin dotaknil mojih hčerk, bo imel opravka z menoj. Jaz pa nisem zagovornik permisivne vzgoje, ki jo vodijo nekateri na naši šoli. Pa še vprašanje imam: kaj dela naša psihologinja? Kakor kaže, njena permisivna, “neagresivna” vzgoja in bledi pogovori ne dosegajo nobenih rezultatov.«

Za Reporter je Zmago Jelinčič povedal, da je vse to posledica vzgoje, ki jo je Slovencem najprej vsilila LDS, zdaj to izvaja SMC. Prišlo je do tega, da otroke vzgajajo lezbijke, pedri in razni zagovorniki teorije spola. »Samo poglejte, kaj je izjavil diamantni maturant. Da je on feminist. Mu bom dal, ja. Tista šola, ki mu je dala ta naziv, je pol hudiča vredna, njihovim učiteljem biologije bi morali vzeti nazive, mulca pa dobro sklofutati,« je še dejal Jelinčič Plemeniti in dodal, da nekateri učenci v šole že jemljejo nože, da se lahko obranijo nasilnežev.