Hajni Blagne Dobra karma

Mlajši brat Helene Blagne že 40 let živi ...

I-rosvita pesek-pl004 Svet24.si

Morda pa je še čas za streznitev in lepše ...

ivan zidar pl Reporter.si

Vojna zakoncev Zidar (2.): Osebni stečaj Ivana ...

Janša in Pivec Svet24.si

Političarke, ki jih odnaša kljub zaupanju ...

Screenshot 2020-04-14 at 13.53.29 Necenzurirano

Ne STA, Urbanija pretaka javni denar v zasebne ...

Anne Hathaway Odkrito.si

Anne Hathaway odkrila svojega največjega ...

jožica in jože rožen Njena.si

Jože si želi Jožico, kaj pa na to pravi ona?

Slovenija

Janševi partnerji brez hrbtenice: Miro Cerar v intervjuju o avtoritarni vladavini Janeza Janše

Deli na:
Janševi partnerji brez hrbtenice: Miro Cerar v intervjuju o avtoritarni vladavini Janeza Janše

Miro Cerar - Foto: Primož Lavre

»Voditelja, ki nacijo deli in je ne zna ali celo noče povezati, ne štejem za dobrega, čeprav stori ob tem tudi kaj koristnega za državo.« Tako odhajajočega ameriškega predsednika Donalda Trumpa ocenjuje dr. Miro Cerar, nekdanji premier in zunanji minister, ki je po odhodu iz politike spet profesor na ljubljanski pravni fakulteti.

Podobno kot Trumpa ocenjuje tudi slovenskega premierja Janeza Janšo, ki s svojimi tviti razburja ne le domačo, ampak celo tujo javnost. Še posebej pa obžaluje, da koalicijske partnerice, Desus, SMC in NSI, niso že ob prvem tvitu o ameriških volitvah odločno povzdignile glasu, ampak so svoje upognjene hrbtenice nekoliko povzdignile šele potem, ko se je zgražal ves svet.


Za aktualno stanje v Sloveniji je okrivil tudi prejšnjega premierja Marjana Šarca, ki je z odstopom oblast izročil v roke Janezu Janši. Spregovoril je tudi o zunanji politiki, kjer se preveč povezujemo z Madžarsko in podobnimi državami, medtem ko zanemarjamo povezave z Nemčijo in drugimi jedrnimi državami EU.

Komentiral je tudi stanje pravne države in ošvrknil pravosodno ministrico Lilijano Kozlovič, ker ni pravočasno reagirala in zaščitila pravosodje pred blatenjem v tujini, zaupal nam je svoje izkušnje z mediji in komentiral Janševo vojno z njimi, povedal je tudi, kaj meni o vladnih ukrepih.Razočaran pa je tudi nad Melanio Trump, ki svojega moža ni prepričala, da bi obiskala Slovenijo. Preberite, kaj vse je o njej povedal.

VEČ V TISKANI IZDAJI REPORTERJA IN TRAFIKI24

Loading...