cg_zdravstveni_domovi Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali...

beli-pav Svet24.si

Foto: Beli pav ponosno razprl svoj rep

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Janković ob otvoritvi lekarne v Grosupljem novinarki Reporterja: »A jaz moram tole tu prenašati…?« (FOTO)

Deli na:
Janković ob otvoritvi lekarne v Grosupljem novinarki Reporterja: »A jaz moram tole tu prenašati…?« (FOTO)

Novinarka Reporterja Biserka Karneža in župan Ljubljane Zoran Janković. - Foto: Primož Lavre

Tako se je odprla še ena izmed 19 nezakonito odprtih lekarn Lekarne Ljubljana, katere direktor je dr. Marjan Sedej. Z njo je tlakovana pot za uničenje za zdaj edine zakonite zasebne lekarne s koncesijo v Grosupljem.

Ob odprtju lekarne sem ljubljanskemu županu Zoranu Jankoviću kot novinarka tednika Reporter želela postaviti vprašanje, dva. Glede na dosedanjo prakso zaposlovanja farmacevtk in farmacevtskih tehtnic me je zanimalo, pod kakšnimi pogoji bodo zaposlovali v grosupeljski Lekarni Ljubljana.

Foto: Primož Lavre - Neizmerno navdušenje ob prerezu traku.

Janković pa je odvrnil: »A jaz moram tole tu prenašati …? Tu sem kot vabljeni gost.« Na moj odgovor, da lahko vseeno odgovori na vprašanje in da je javna osebnost, je odgovoril: »Sem javna osebnost, ampak odgovarjam, kadar jaz hočem, ne pa da me sprašujete v tem čudnem času … tudi dober dan ne želim, a je v redu? Če imate karkoli, pošljite vprašanja.«

Obrnil se je k županu Petru Verliču (SDS) in še enkrat ponovil: »Peter, a moram to prenašati. Danes sem tu gost …« Med nas se je nato kot kakšen varnostnik postavil Dušan Hočevar, direktor občinske uprave Grosuplje.

Foto: Primož Lavre - Med nas se je nato kot kakšen varnostnik postavil Dušan Hočevar, direktor občinske uprave Grosuplje.

Verličev in Jankovićev govor ob otvoritvi je bil en sam izliv prijaznosti in medsebojne naklonjenosti. »Dragemu Jankoviću« se je glasila zahvala v govoru Verliča, nato se je sladkobno odzval še Zoran Janković: »Pohvalil bi dr. Petra Verliča. Veste, da z SDS sicer nisem v dobrih odnosih, ampak Peter Verlič je izjemen župan … Ni le doktor na svojem področju, ampak je tudi poet, ki je enostavno povedal, kaj pomeni LPP. To je tisto, s čimer se vozite, Petru Verliču pa pomeni, da Ljubljana povezuje prijatelje.«

Foto: Primož Lavre - Župan Grosupljega dr. Peter Verlič in vidni član SDS v družbi z ljubljanskim županom Zoranom Jankovićem in mag. Dušanom Hočevarjem, direktorjem občinske uprave Grosuplje.

Novo lekarno je grosupeljski župan dr. Peter Verlič razglasil za lepotico: »To je naša Lekarna Grosuplje, piše Lekarna Ljubljana, ampak je Lekarna Grosuplje.« Njegovo zmedenost je nato reševal Zoran Janković, ki je »blagohotno« dovolil, da »Marjan« (direktor LL) lahko k LL pripiše še Lekarna Grosuplje.

Foto: Primož Lavre - Odprtja lekarne v Grosupljem se je udeležil tudi Zoran Janković.

Foto: Primož Lavre - Janković je namenil pozornost zaposlenima farmacevtkama.

Foto: Primož Lavre - Janković v družbi s Hočevarjem in Verličem.

Foto: Primož Lavre - Dva pečena mačka pod Koščakovim hribom: Zoran Janković in Dušan Hočevar.

VEČ V TISKANEM REPORTERJU IN TRAFIKI24