Legenda pravi, da naj bi kača Evi najprej ponudila šop banan Odkrito.si

Hrana, ki obljublja vroč seks

nudizem Svet24.si

Katarina in Dušan v hrvaškem kampu, kjer gostje ...

barve Petisvet.si

Barvna energijska podpora od 20. do 26. julija

Modroobročkasta hobotnica Svet24.si

VIDEO: Turista nevede rokovala s smrtonosnim ...

8da716277e_62209401 Svet24.si

Žalostna Rasema znova v šov po ljubezen

natalija kolšek Njena.si

Ta lepotec je sin Natalije Kolšek!

alfi nipic1 Njena.si

Vidno shujšani Alfi Nipič

Slovenija

Evropska komisija: Lekarna, ki sta jo v Grosupljem odpirala župana Janković in Verlič (SDS), je nezakonita!

Deli na:
Evropska komisija: Lekarna, ki sta jo v Grosupljem odpirala župana Janković in Verlič (SDS), je nezakonita!

Foto: Primož Lavre - Župan Grosupljega dr. Peter Verlič in vidni član SDS v družbi z ljubljanskim županom Zoranom Jankovićem in mag. Dušanom Hočevarjem, direktorjem občinske uprave Grosuplje.

Zdaj ni več nobenega dvoma. Pravkar izdano, še povsem sveže mnenje evropske komisije, je jasno. Delovanje javnega zavoda Lekarna Ljubljana v Grosupljem je v nasprotju z zakonom o lekarniški dejavnosti. Ali to pomeni, da bi morala biti izdana začasna odredba za takojšnje zaprtje lekarne?

Lekarna Ljubljana je odprla vrata 20. marca letos, na njeni otvoritvi pa sta se prijateljsko družila ljubljanski župan Zoran Jankovič in župan Grosuplja dr. Peter Verlič, vidni član stranke SDS.

Mnenje evropske komisije, da je delovanje javnega zavoda Lekarna Ljubljana v Grosupljem nezakonito, saj je v nasprotju z novim Zakonom o lekarniški dejavnosti, je 4.aprila 2018 prejela zasebna koncesionarka Petra Flašker, lastnica lekarne Kosobrin v Grosupljem.

Kot nam je povedala, je evropska komisija zahtevala spremembo zakona o lekarniški dejavnosti na podlagi njene pritožbe glede zakonodaje o lekarnah v Sloveniji: »Sedaj je torej jasno, da je ministrstvo kršilo lastni zakon, ko je dovolilo odprtje lekarne v Grosupljem in tudi v Logatcu, povsem enako nezakonito bo načrtovano odprtje javnega zavoda Lekarna Ljubljana v Zagradcu (pri Žužemberku). Čas je, da ministrica kaj pove okoli tega očitno nezakonitega početja.«

Loading...