Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Italijan je na Škofijah z orožjem grozil svoji partnerici

Deli na:
Italijan je na Škofijah z orožjem grozil svoji partnerici

Zaseženo orožje. - Foto: PU Koper

Koprski policisti so pridržali 38-letnega Italijana, ki je na območju Škofij dlje časa izvajal fizično in psihično nasilje ter z orožjem grozil svoji zunajzakonski partnerici. Med hišno preiskavo so našli in mu zasegli orožje. Po zaslišanju so ga izpustili, a mu izrekli prepoved približevanja, so sporočili s Policijske uprave Koper.

Koprski policisti so v sredo na območju Škofij obravnavali kaznivo dejanje nasilja v družini. Dejanja je osumljen 38-letni italijanski državljan, ki je daljše obdobje izvajal fizično in psihično nasilje ter grozil z orožjem svoji zunajzakonski partnerici.

Policisti so na podlagi zbranih obvestil ugotovili, da naj bi moški posedoval več kosov orožja in streliva, za kar pa nima nobenih dovoljenj.

Isti dan so ga pridržali in v četrtek opravili preiskavo stanovanjskih in drugih prostorov, ki jih uporablja. Zasegli so dve pištoli z več naboji, ki jih je imel brez ustreznih dovoljenj, in štartno pištolo, ravno tako z več naboji.

Po zaključenih preiskavah in zaslišanju so moškega izpustili na prostost, policisti pa so mu izrekli prepoved približevanja partnerici. Zoper njega bodo podali kazensko ovadbo zaradi nasilja v družini.

Zaseženo orožje so policisti poslali v nadaljnjo preiskavo in ob prejemu rezultatov bodo zoper 38-letnika ustrezno ukrepali, so še dodali na upravi.