Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Gejevski lobi: Skrivnostno in vplivno omrežje homoseksualne elite

Deli na:
Gejevski lobi: Skrivnostno in vplivno omrežje homoseksualne elite

Foto: Bobo

Gejevski lobi je v Sloveniji tabu tema, o kateri se v dominantnih medijih skoraj ne govori. Toda po raziskavah gre za enega najmočnejših lobijev v državi, zato smo preiskovali, kako deluje in povprašali za odziv pri ljudeh, ki naj bi bili njegovi najbolj vplivni pripadniki.

Če že, se omenja kvečjemu gejevski lobi v Katoliški cerkvi, tako na Slovenskem kot v Vatikanu. Med vplivnimi ljudmi v Sloveniji je zelo malo tistih, ki bi navzven kazali svojo homoseksualno usmeritev, čeprav je na levem političnem spektru in v večini medijev ta družbena skupina izredno promovirana in zaščitena. Vsak, ki načne to vprašanje, tvega oznake homofob, nestrpnež, zagovornik teorije zarot.

V tiskani izdaji in v Trafiki24 več o raziskavah, ki so zaznale vpliven gejevski lobi; katera imena se vedno znova pojavljajo, ko se govori o gejevskem omrežju; kakšne odgovore smo dobili od domnevnih članov; o odkritju, da so najmočnejše skupine v Sloveniji finančniki, odvetniki in gejevski lobi; zakaj se z imeni članov lobija noče skoraj nihče javno ukvarjati; o specialistu, ki poskrbi, da neprijetni dokazi proti članom lobija izginejo; kako se je homoseksualna skupnost odzvala na Reporterjevo preiskavo; kako prisoten je gejevski lobi v politiki in Cerkvi.