nenad kaluderović. 2jpg Svet24.si

Kdo je moški, ki je ustrelil množičnega morilca...

aladin-4 Svet24.si

Javil se je bosanski deček brez noge z znamenite ...

20210503-01058074 Necenzurirano

Basen o novinarstvu #kolumna

NATAŠA PIRC MUSAR IN ALEŠ MUSAR Reporter.si

Nataša Pirc Musar je krvavela, njen mož Aleš pa...

predor Ekipa24.si

Grozljivka v predoru! To naj bi bile okoliščine,...

Skupina Gadi Njena.si

Slovenska glasbenika osvojila Triglav

slovenija kosarka reprezentanca Ekipa24.si

Nepričakovano! Košarkarska reprezentanca ostala ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Digitalni boni v Big Bangu

Deli na:
Digitalni boni v Big Bangu

Osnovnošolci zadnje triade, dijaki in študentje od 15. junija ob nakupu računalniške opreme lahko izkoristijo digitalne bone za 150 evrov. Pri družinah z več otroki sorojenci lahko združijo svoje digitalne bone, kar marsikateri družini še dodatno olajša nakup novega računalnika oziroma računalniške opreme.

Glede na številna vprašanja, ki jih prejemamo v zadnjih tednih, v Big Bang pričakujemo povečano prodajo opreme, za katero bo mogoče vnovčiti digitalne bone. Na povečano povpraševanje smo se dobro pripravili, saj smo z našimi dobavitelji pripravili posebne ponudbe, ob tem pa zagotovili tudi večji obseg zalog. Težav s pomanjkanjem izdelkov zato ne pričakujemo.

Pričakujemo, da bodo imetniki digitalne bone izkoristili predvsem za nakup prenosnih, tabličnih in namiznih računalnikov in zaslonov, slušalk z mikrofonom, spletnih kamer, tiskalnikov, skenerjev, digitalnih pametnih kartic, tipkovnic in mišk. Zaradi hitrega razvoja tehnologije, in ker se potrebe med uporabniki razlikujejo, kupcem vsekakor priporočamo, da se pred odločitvijo pri naših svetovalcih pozanimajo, kakšna oprema je zanje najprimernejša.

Pripravili smo tudi posebne ponudbe ločeno za osnovnošolce, dijake in študente, saj imajo osnovnošolci nekoliko drugačne potrebe kot študentje.

Za unovčenje digitalnih bonov smo v Big Bangu proces digitalizirali, kar bo v poslovalnicah omogočilo preprosto in zelo hitro unovčenje. Nakup z digitalnim bonom smo omogočili tudi za spletne nakupe, pri katerih bo kupec po pregledu in unovčitvi digitalnega bona lahko morebitno razliko plačal s plačilom na transakcijski račun ali prek spletnega doplačila z drugimi plačilnimi sredstvi, ki jih omogočamo ob spletnih nakupih.

Ker gre pri digitalnih bonih za novost v Sloveniji, smo za naše zaposlene organizirali tudi dodatna izobraževanja, saj želimo biti v čim večjo pomoč kupcem. Od srede naprej bomo v skoraj vseh poslovalnicah postavili tudi posebne info točke, na katerih bodo naši svetovalci pomagali kupcem pri izpolnjevanju izjav za izkoriščenje digitalnih bonov. Pripravili smo tudi posebno spletno stran www.bigbang.si/digitalni-boni/, na kateri smo zbrali vse podatke, koristne informacije in odgovore na ključna vprašanja v zvezi z digitalnimi boni.