severa gjurin 1 Svet24.si

Družinska sreča Severe Gjurin

Meghran Princ Harry Svet24.si

Zaskrbljeni princ Harry razkril, zakaj ne bo ...

907452_099_liitjska Necenzurirano

Revizorka, ki je poslušala le glavna osumljenca ...

tanja frantar igor zabret Reporter.si

Skoraj 28 milijonov evrov poslov pod Golobovo ...

riera pm Ekipa24.si

Nora informacija! Albert Riera blizu vrnitve v ...

masterchef 3 obrez Njena.si

Slovo od skrivalnic: zmagovalec MasterChefa ...

825117_f103tenis_koper03t Ekipa24.si

Joj, kaj se je zgodilo Oblakovi izbranki: Olga ...

Magazin

Ste že obiskali računalniško trgovino Geri Computer v Mariboru?

Deli na:
Ste že obiskali računalniško trgovino Geri Computer v Mariboru?

Foto: Geri Computer

Geri Computer je računalniška trgovina iz Maribora, ki je skrbnik spletne trgovine Notesniki.si in je letos praznovala 20 let obstoja. Letos so se tudi preselili v večje prostore na Titovi cesti 49 v Mariboru, kjer je za stranke na ogled več različnih računalnikov, gratis kavica in strokovno svetovanje. V poslovalnici v Mariboru vam lahko tudi nadgradijo računalnik z hitrim SSD diskom, povečajo kapaciteto spomina RAM ali opravijo posodobitve programske opreme in tako bo obstoječ računalnik, ki ga že imate deloval hitreje in bolj zanesljivo.

Ob vstopu v trgovino vas čaka na steni dres košarkarske Legende Gorana Dragića, ki so ga kupili na dobrodelni dražbi! Dražba je zbirala denar za otroke obolele za rakom in podjetje iz Maribora je bilo najvišji ponudnik na dražbi in je tako doniralo 1690 EUR za Junake tretjega nadstropja. Dati del sredstev nazaj družbi in v dobrodelne namene je bilo vedno vodilo poslovodstva. Občasno podjetje donira tudi za športna društva in prostovoljnim gasilcem. Biti koristen je pomembno!

Foto: Geri Computer

Reference? Zgodovina podjetja?

Podjetje Geri Computer bo letos v letu 2023 praznovalo častitljivo obletnico obstoja 20 let. Tako je. Velik okrogel rojstni dan praznuje letos podjetje Geri, ki je skrbnik spletne trgovine Notesniki.si. V svoji zgodovini so prodali računalnike večinoma na Slovenskem trgu, a nekaj so jih izvozili tudi v druge Evropske države in nekaj malega na Arabski trg. Prodaja se občasno zgodi tudi v republike bivše Jugoslavije in nekaj kupcev so imeli tudi iz Rusije, Avstrije, Nemčije, Velike Britanije.

Med najbolj pomembnimi kupci so končne stranke, dijaki in študenti ter podjetja v Sloveniji. V svojih začetkih je bil Geri eden od zastopnikov znanih Evropskih prenosnikov GERICOM. Kasneje so bili največji prodajalec prenosnih računalnikov Sony VAIO v Sloveniji.

Danes pa pokrivajo skoraj vse segmente računalništva, a so po prodajnih številkah najbolj močni na segmentu prodajnega programa Lenovo. Med referencami je tudi nekaj državnih ustanov, šol, univerz, Slovenska vojska, gasilci in zdravstveni delavci.

Maribor postaja tehnološki center Slovenije!

Iščete odlično računalniško trgovino, ki vas lahko postreže tako osebno kot tudi na spletu in ima poleg tega še zelo konkurenčne cene? Računalniška trgovina Notesniki.si se lahko pohvali s portfeljem (namiznih in prenosnih) računalnikov, računalniških komponent najbolj priznanih proizvajalcev, monitorjev za pisarne, hotele, banke in knjižnice ter verjetno največjo ponudbo Lenovo izdelkov v Sloveniji!

V odlično urejenih poslovnih prostorih velikosti približno 200 kvadratnih metrov sta vam na voljo mojstra Jure Predikaka in Miha Vake, ki se spoznata na strojno opremo in bosta znala strankam glede na njihove potrebe odlično svetovati. Posodobiti kak računalnik in ga tudi nadgraditi. Želite poklepetati z trgovcem? Čakata vas 2 stola in miza. Če boste pridni, pa dobite tudi kavo!

Foto: Geri Computer

Računalnik za prav vsakega uporabnika?

Gamerji, poslovneži, študentje, hotelirji, profesorji ali dijaki. Ne glede na vaše preference in zahteve, v Notesniki.si bo vsak izmed vas našel sebi ustrezen računalnik. Ljubitelji računalniških iger se lahko (virtualno) sprehodite med različnimi gaming namiznimi računalniki, gaming prenosniki, gaming monitorji in vso spremno računalniško periferijo: tipkovnice, miške, zunanji diski in še več.

Na vaše povpraševanje trgovci iz Maribora odgovorijo preko elektronske pošte, telefona ali se z vami pogovorijo v živo v njihovih poslovnih prostorih na Titovi cesti 49 v Mariboru med 9. in 16. uro od ponedeljka do petka.

Gaming računalnike lahko uporabite tudi za poslovne namene oziroma za video montažo, design ali risanje načrtov, saj gre za naprave, ki jih lahko označimo za prave kameleone – znajdejo se v vsaki situaciji. Njihova največja hiba, ko govorimo o gaming prenosnikih, sta slabša prenosljivost in povprečna življenjska doba baterije.

Če sta vam prenosljivost in baterija na vrhu prioritet pri nakupu prenosnika, potem poglejte v poslovni segment računalnikov. Našli boste vse znane proizvajalce, od Lenova, HP-ja do ASUS-a in Acerja. Poslovnežem pa vsekakor svetujemo linije Thinkbook, ThinkPad proizvajalca Lenovo ali linije ZBOOK FURY ali ELITEBOOK proizvajalca HP.

Za čas okoli božiča in novega leta pa se pripravljajo prav posebne akcije ki jih najdete tukaj: www.NOTESNIKI.si/odprodaja

Vabljeni na našo spletno stran ali v našo trgovino v Mariboru.