Revija Reporter
Slovenija

Cigare, ražnjiči in vino: Janševa ekipa z RTVS uživala pri bonvivantu Rončeviću (FOTO)

M. M.
20 27.554

12. avg. 2024 12:25 Osveženo: 12:29 / 12. 8. 2024

Deli na:

Andrej Grah Whatmough, Borut Rončević, Peter Gregorčič in Vesna Zadravec

Facebook/Borut Rončević

»Odlična družba Petra Gregorčiča, Andreja Graha Whatmougha, Vesne Zadravec in drugih,« je na obisku v Novem mestu uživala v dolenjsko-tajskih dobrotah, se je pohvalil »čudežni deček« zasebnega šolstva Borut Rončević.

Rončević, eden od šefov zasebne novogoriške Fakultete za uporabne družbene študije (FUDŠ), se na družbenih omrežjih rad pohvali, kako uživa lepe stvari v življenju in svoje objave opremlja s ključnikom »bonvivant«.

Nedavno je skupaj s partnerjema eni najbogatejših Slovenk Alenki Žnidaršič Kranjc prodal 51-odstotni delež v FUDŠ, zato mu takega sloga življenja ni težko vzdrževati.

Lepe stvari so še lepše v družbi prijateljev in tako je Rončević minuli konec tedna na obisk povabil nekdanjo vodstveno ekipo nacionalne RTV. Na pijačo in jedačo so v Novo mesto prišli nekdanji generalni direktor RTV Slovenija Andrej Grah Whatmough, njegova desna roka Vesna Zadravec ter bivši predsednik programskega sveta RTV Peter Gregorčič.

Zelo dobro smo jedli, je kuhanje svoje žene Napaporn (po rodu je s Tajske) pohvalil bonvivant Rončević, ki je naštel cel jedilnik (med drugim »sočna piščančja nabodala«, ki jih menda vedno naroči pri mesarju na mestni tržnici v Novem mestu en dan prej, da dobi ustrezno dodatno velikost) in vina, ki so jih pili ob hrani, za konec pa je zvečer na plano potegnil še cigare, ročno zvite v Hondurasu.