ženska Dobra karma

Odnos z mamo je pogosto najbolj boleč, ker je tak...

horoskop Svet24.si

Horoskop za sredo, 8. julija

Janja Sluga Reporter.si

Lažniva novica Janševih portalov: Janja Sluga ne...

milan krek Svet24.si

Krekova dvoličnost: prej kritiziral, zdaj, ko je ...

Aleksandra Pivec Necenzurirano

Četrtina članov DeSUS se je uprla Pivčevi

image0 Odkrito.si

Tanja Fajon: "Janša je napadalen."

nika-zorjan, draga-korona Njena.si

Nika Zorjan postala seksi blondinka, oboževalci ...

Slovenija

Brat poslanca SDS Tomaža Lisca se zgraža nad Žanom Mahničem zaradi groženj šefinji policije in ga daje na seznam najbolj pogostih strelcev desnici v kolena

Deli na:
Brat poslanca SDS Tomaža Lisca se zgraža nad Žanom Mahničem zaradi groženj šefinji policije in ga daje na seznam najbolj pogostih strelcev desnici v kolena

Marko Lisec, brat poslanca SDS Tomaža Lisca - Foto: posnetek zaslona

»Žan Mahnič prehiteva Branka Grimsa na seznamu najbolj pogostih strelcev desnici v kolena. “Pomislite na prihodnost” wtf butl, ti prihodnosti izven poslanske pisarne nimaš,« je čivknil Marko Lisec ob izjavah podpredsednika Knovsa Žana Mahniča po parlamentarnemu nadzoru na NPU.

Marko Lisec je brat poslanca SDS Tomaža Lisca, sicer pravnik (nadzornik za skladnost) v družbi Novartis, pred tem je imel kratek čas odvetniško pisarno v Boštanju. Večkrat je kritičen do stranke SDS, včeraj zvečer pa ga je zmotila Mahničeva grožnja generalni direktorici policije Tatjani Bobnar, naj pomisli na svojo prihodnost, ker komisiji ni dovolila brskanja po zaupnih podatkih o aktualnih policijskih preiskavah.

Podobno kot Mahnič verjetno nima prihodnosti zunaj poslanske pisarne tudi Tomaž Lisec, še en strumno zvesti Janšev vojščak, razen če bi mu pri tem pomagal njegov tast Martin Novšak, ki je že 15 let generalni direktor družbe Gen Energija in ima dobre politične zveze z vsakokratno oblastjo. Družinske vezi poslanca Tomaža Lisca so res zanimive.

Loading...