GJtPNFnW4AAxeMl Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se ...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija portugalska ronaldo 3 Ekipa24.si

Jaaaa!!! Norišnica v Stožicah, Slovenija na ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

vinicius Ekipa24.si

Zvezdnik Reala in Brazilije se je zlomil pred ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Brat poslanca SDS Tomaža Lisca se zgraža nad Žanom Mahničem zaradi groženj šefinji policije in ga daje na seznam najbolj pogostih strelcev desnici v kolena

Deli na:
Brat poslanca SDS Tomaža Lisca se zgraža nad Žanom Mahničem zaradi groženj šefinji policije in ga daje na seznam najbolj pogostih strelcev desnici v kolena

Marko Lisec, brat poslanca SDS Tomaža Lisca - Foto: posnetek zaslona

»Žan Mahnič prehiteva Branka Grimsa na seznamu najbolj pogostih strelcev desnici v kolena. “Pomislite na prihodnost” wtf butl, ti prihodnosti izven poslanske pisarne nimaš,« je čivknil Marko Lisec ob izjavah podpredsednika Knovsa Žana Mahniča po parlamentarnemu nadzoru na NPU.

Marko Lisec je brat poslanca SDS Tomaža Lisca, sicer pravnik (nadzornik za skladnost) v družbi Novartis, pred tem je imel kratek čas odvetniško pisarno v Boštanju. Večkrat je kritičen do stranke SDS, včeraj zvečer pa ga je zmotila Mahničeva grožnja generalni direktorici policije Tatjani Bobnar, naj pomisli na svojo prihodnost, ker komisiji ni dovolila brskanja po zaupnih podatkih o aktualnih policijskih preiskavah.

Podobno kot Mahnič verjetno nima prihodnosti zunaj poslanske pisarne tudi Tomaž Lisec, še en strumno zvesti Janšev vojščak, razen če bi mu pri tem pomagal njegov tast Martin Novšak, ki je že 15 let generalni direktor družbe Gen Energija in ima dobre politične zveze z vsakokratno oblastjo. Družinske vezi poslanca Tomaža Lisca so res zanimive.