Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Bo razvpita filozofinja Nina Krajnik, ki jo močno promovirata Jože Možina in SDS, premagala »kandidatki globoke države«?

Deli na:
Bo razvpita filozofinja Nina Krajnik, ki jo močno promovirata Jože Možina in SDS, premagala »kandidatki globoke države«?

Dr. Nina Krajnik naj bi z noži napadla partnerja in župana Moravč Milana Balažica. - Foto: Matej Pušnik

Svojo kandidaturo za predsednico Slovenije je napovedala tudi razvpita filozofinja Nina Krajnik, ki jo je pred kratkim na TV Slovenija gostil novinar Jože Možina, nato pa je še ona njega gostila v gradu Tuštanj v Moravčah, kjer je predstavil svojo knjigo Slovenski razkol.

Kot na sporočila po tviterju, bo svojo kandidaturo predstavila v ponedeljek, 27. junija, v dvorani Slovenske matice v Ljubljani. Kandidirala naj bi s podpisi volivcev, kar pomeni, da bo morala zbrati najmanj 5000 overovljenih podpisov volivcev.

Zelo verjetno pa jo bodo podprli tudi v SDS, kjer jo promovirajo v njihovih medijih, poleg tega njene tvite pogosto deli prvak Janez Janša. Zaradi tega smo njeno kandidaturo pravilno napovedali že v zadnji številki Reporterja, ob tem pa tudi poudarili, da bi bistveno večjo podporo med volivci SDS in NSi dosegel Možina.

Kdo bo zasedel Pahorjev položaj: Nina Krajnik ali Jože Možina v tekmi z Marto Kos in Natašo Pirc Musar? | Revija Reporter

Krajnikova je sicer življenjska sopotnica župana Moravč Milana Balažica, ki je na zadnjih državnozborskih volitvah nastopil na listi Povežimo Slovenijo in v okraju Domžale 1, ki obsega tudi njegovo občino dosegel pičlih 2,26 odstotka glasov.

Ko smo na Reporterju preverjali informacije, da naj bi pred dvema letoma z noži napadla svojega partnerja župana, prav tako naj bi se fizično lotila njegovega očeta in nekdanjega uslužbenca občine, je zapisala, da so v njen dom nepovabljeni in brez dovoljenja vdrli novinarji globoke države in za svoje zle namene maltretirali tudi njenega bolnega in visoko starega tasta.

V resnici je naša novinarka starejšega Balažica poklicala po telefonu, z njegovim dovoljenjem sta se pogovarjala na dvorišču pred hišo, kjer živi tudi njegov sin župan s partnerico. Pozneje se jima je v pogovoru pridružil tudi župan Balažic. Tako župan kot njegov oče sta fizično nasilje Krajnikove novinarki potrdila.

Možina je Krajnikovo gostil tudi na povolilni oddaji, kjer je zmago Gibanja Svoboda komentirala z besedami: »Rezultat volitev kaže, kako močna je globoka država.«

Del globoke države pa naj bi bili tudi njeni protikandidatki Marta Kos in Nataša Pirc Musar: »Dve kandidatki, ena Partija. @nmusar, kandidatka stare generacije levih privatizerjev. #martakos, kandidatka mlajše generacije levih privatizerjev. Iluzije izbire v dobi demokracije.«