Legenda pravi, da naj bi kača Evi najprej ponudila šop banan Odkrito.si

Hrana, ki obljublja vroč seks

nudizem Svet24.si

Katarina in Dušan v hrvaškem kampu, kjer gostje ...

barve Petisvet.si

Barvna energijska podpora od 20. do 26. julija

Modroobročkasta hobotnica Svet24.si

VIDEO: Turista nevede rokovala s smrtonosnim ...

8da716277e_62209401 Svet24.si

Žalostna Rasema znova v šov po ljubezen

natalija kolšek Njena.si

Ta lepotec je sin Natalije Kolšek!

alfi nipic1 Njena.si

Vidno shujšani Alfi Nipič

Slovenija

AVP: S strpno in previdno vožnjo v praznične dni

Deli na:
AVP: S strpno in previdno vožnjo v praznične dni

Foto: Profimedia - Fotografija je simbolična.

Pred nami je podaljšan praznični konec tedna, ko bo na naših cestah gostota prometa močno povečana. Agencija za varnost prometa opozarja, da lahko zaradi ugodne vremenske napovedi, ki predvideva sončne dni in višje temperature, na cestah pričakujemo tudi več motoristov, kolesarjev in drugih udeležencev v prometu. Zato vse voznike in ostale udeležence v prometu pozivajo k največji možni stopnji previdnosti in strpnosti.

Človeški faktor je ključen in obenem izjemno nepredvidljiv. Odločajo stotinke sekunde, dovolj je že hiter pogled na mobilni telefon, utrujenost, objestna vožnja, alkohol, neprilagojena hitrost ali nepripetost z varnostnim pasom. Vse to so dejavniki tveganja, ki lahko prispevajo k prometnim nesrečam, tudi tistim z najhujšimi posledicami.

Samo trenutek nepozornosti in življenje se lahko za vselej spremeni. Agencija za varnost prometa zato svetuje, da se v praznične dni podate s strpno in previdno vožnjo, ki naj bo prilagojena cestno prometnim predpisom in razmeram na cesti. Za  varnost v prometu smo namreč odgovorni vsi skupaj.

Loading...