profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Anticepilski izpadi ekologa Antona Komata: Nočem biti izoliran garjav pes, zaprt v pesjaku, z nagobčnikom na obrazu, čipiran kot govedo!

Deli na:
Anticepilski izpadi ekologa Antona Komata: Nočem biti izoliran garjav pes, zaprt v pesjaku, z nagobčnikom na obrazu, čipiran kot govedo!

Pretiravanje Antona Komata nikomur posebej ne koristi. - Foto: Bobo

Znani okoljevarstvenik Anton Komat pravi, da smo v času epidemije sredi zarote proti človečnosti, da »ždimo zamaskirani sredi strahov v dilemi, ali naj verjamemo uradnim sporočilom, kajti če ne, bomo obsojeni, da smo pristaši teorije zarote.«

Prepričan je, da smrtnost med 0,05 in 0,3 odstotka ne opravičuje pandemičnih ukrepov. Ti so bili po njegovem mnenju potrebni zgolj za o, ker so bolnišnice odpovedale vse ne nujne operacije zaradi čakanja na množico koronskih bolnikov, ker pa teh ni bilo, jim je grozil bankrot, saj prazna postelja ne prinaša denarja.

»Vrhovi globalne oligarhije«, kot jih je poimenoval, so nato odločili, da bo bolnišnica za vsakega covidnega bolnika prejela 13.000 dolarjev, zato se je začel lov na bolnike. Za priklopljene na respiratorje je bil znesek na bolnika kar 39.000 dolarjev. Nihče, tako Komat, ni preverjal diagnoz, zato so se med bolniki znašli mnogi z drugimi nosilnimi diagnozami, ki so dvigovali število hospitaliziranih.



Bila naj bi se tudi bitka med konceptom zdravila ali cepiva, zaradi česar izdelujejo in objavljajo študije po naročilu, z njimi pa se na področju cepiv rušijo vsi varnostni in etični standardi. »Ne bodite neumni,« sporoča Komat, ob tem še napiše nekaj krepkih, češ »da ne misli biti kot izoliran garjav pes, zaprt v pesjaku, z nagobčnikom na obrazu, čipiran kot govedo, gensko spremenjen kot koruza ter v strahu pred sočlovekom.«

VEČ V TISKANI IZDAJI REPORTERJA IN TRAFIKI24