386253406_17923812026784758_2766310914979407498_n Svet24.si

V Postojni pogrešano osebo našli mrtvo

Sinji lebduh Svet24.si

V Sloveniji opazili zelo redko vrsto ptice

Irena Šinko Necenzurirano

Zadnji razpis ministrice Šinko: za svetovalca ...

cerkev Reporter.si

Duhovnik naj bi se zaljubil v zdravnico: zaradi ...

doncic porsche Ekipa24.si

Se šali?! Kek razkril, da je za noro ceno na ...

Nina Osenar Kontrec, Dejan Kontrec Njena.si

Nina Osenar Kontrec razkrila veliko skrivnost

ante simundza maribor Ekipa24.si

Ante Šimundža bo debitiral na tekmi z Muro, o ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Zala na Aktualovi VIP večerji z Nino Pušlar v Hotelu Dolenj'c

Deli na:
Zala na Aktualovi VIP večerji z Nino Pušlar v Hotelu Dolenj'c

Rebeka in Zala na VIP večerji z Nino Pušlar. - Foto: Aktual

Aktual je pripravil prvo VIP večerjo s svojimi poslušalci in gledalci v Hotelu Dolenj'c. Prva zvezda, ki je razveselila zvesto poslušalko Zalo, je bila Nina Pušlar.

Večerjo pa je Zali »izborila« njena prijateljica Rebeka, saj je tako ganljivo opisala Zalino oboževanje Nine Pušlar, da so Aktualovci sklenili, da večerjo z Nino podarijo prav njej. Zala je na porodniškem dopustu, je mlada mamica, zato je vabilo na večerjo čakala z mešanico strahu in veselja.

»Poklical me je Klemen Bunderla in nisem se mogla nehati smejati«, pravi Zala. »Sicer se nerada izpostavljam, a če se ti ponudi priložnost, da srečaš svojo najljubšo glasbenico, potem moraš iti. To je res nekaj enkratnega. Z mano je šla tudi prijateljica Rebeka, ki me je potisnila v ta »šmorn«.

Že v avtu sva poslušali Ninine pesmi, saj jih jaz itak vedno poslušam. V Hotelu Dolenj'c sva šli najprej na pijačo, da sva malo prišli k sebi, sprejel naju je Klemen Bunderla, ki je res prijazen človek. In potem je prišla Nina. Nina je tako prijazno in preprosto bitje, da pred njo nisem imela nobene treme. Prav takšna je, kot kadar poje svoje pesmi: nasmejana, mila, dobre volje.

Veliko smo se pogovarjale. Presegla je vsa moja pričakovanja! Lepa je kot lutka! Bilo je tako, kot bi srečala svojo staro prijateljico. Povabila me je, naj se večkrat oglasim pri njej po koncertu. Ker imam že vstopnice za njen koncert v Stožicah, se bom z veseljem oglasila in se fotografirala z njo.«

Zala pohvali tudi gostitelja: »Jedli smo zelo dobro, najprej sem mislila, da zaradi treme ne bom mogla, a sem vseeno pojedla čisto vse. Okusen losos, ki ga še nikoli nisem jedla in slastna panakota z jagodnim prelivom.

Od Nine sva dobili zgoščenki s posvetilom, dobili sva lonček z napisom Lepa si, od hotela Dolenj'c pa sva dobili dvakrat po dve vstopnici za trampolinski park. Bilo je res enkratno! To srečanje bom še dolgo nosila v mojem srcu,« je navdušena Zala.

Nekaj opažanj je dodal še Klemen Bunderla: »Zala je bila tako navdušena, na trnih, da ni imela niti apetita. Prav tisto pristno navdušenje in veselje, ki ga sicer vidimo le pri otrocih. Tako je je bila vesela, da je izgubila celo dar govora.

Seveda pa je Ninina toplina vse razorožila, tako da nisem imel nobenega dela kot »mediator« - večer je ob vrhunski hrani prijetno stekel kar sam od sebe. Punce so si tudi izmenjale darila, veliko zabavnih anekdot, Zala je celo prvič v življenju poskusila pečenega lososa. Ma kaj poskusila, zmazala! Upam, da taki lepi večeri postanejo stalnica.«