Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

»Zadnji dve leti Reporter berem kot knjigo, od Šurle pa vse do Sunčičeve. Želim si, da ta profilirana smer ostane tudi v bodoče.«

Deli na:
»Zadnji dve leti Reporter berem kot knjigo, od Šurle pa vse do Sunčičeve. Želim si, da ta profilirana smer ostane tudi v bodoče.«

Cezar Ostan, Bovec - Foto: Osebni arhiv

»Sem dolgoletni naročnik in redni bralec vaše revije Reporter, že prej Maga. Lahko samo zelo pohvalim uredniško politiko, novinarske prispevke, pisce kolumn, komentarje, kritično in neobremenjeno obravnavo aktualnih in preteklih dogodkov, včasih prepotreben oster jezik ..., neglede na aktualno oblast in politične razmere. Zlasti zadnji dve leti tednik berem kot knjigo, od Šurle pa vse do Sunčičeve. Želim si, da ta profilirana smer ostane tudi v bodoče,« nam je ob poslani fotografiji iz dopusta s Hvara napisal Cezar Ostan iz Bovca.

Fotografirajte se z Reporterjem: vsak teden bomo med pošiljatelje razdelili tri nagrade!

Spoštovane bralke, spoštovani bralci, tudi to poletje vam ponujamo možnost, da postanete del vsebine naše in vaše revije. Preprosto se fotografirajte z dobro vidnim izvodom Reporterja v rokah, najraje kar z novo številko, ni pa nujno, in vaša fotografija bo objavljena v naslednji številki.

Ni treba, da počnete kaj epohalnega, lahko zgolj sedite pri kavici in listate Reporter, pozirate pred trafiko, v kateri ste ga kupili, ali z njim ubijate komarja, ki vam greni dopust. Ne bomo se branili niti dobre fotografije z letošnjih prav posebnih korona počitnic.

Še bolj bomo veseli, če boste poleg svojega imena, priimka in fotografije v nekaj stavkih napisali, kaj vam pomeni Reporter, koliko časa ste že v naši družbi, kaj najraje berete v reviji, česa si želite še več, ali nam dali celo kakšen predlog za dobro zgodbo.

FOTOGRAFIJO NAM LAHKO POŠLJETE NA NASLOV



Revija Reporter, Vevška cesta 52, 1260 Ljubljana - Polje

ali e-naslov: info@reporter.si

Vsak teden bomo med pošiljatelje fotografij razdelili tri nagrade

ponev za palačinke Rosmarino, ponev za žar Rosmarino, 3-delno vrtno orodje Fiskars, žepno orodje, lonček za kavo (take away)

Foto: Reporter - Nagrade za bralce Reporterja