sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Z derbijem v Barceloni se vrača liga prvakov - v goste prihaja PSG

Deli na:
Z derbijem v Barceloni se vrača liga prvakov - v goste prihaja PSG

Barcelonin Lionel Messi - Foto: PR

Po zimskem premoru se bo drevi z osmino finala nadaljevala nogometna liga prvakov. Prve tekme tega dela tekmovanja bodo danes, v sredo, 23. in 24. februarja, povratne pa 9., 10., 16. in 17. marca. Atletico Madrid Jana Oblaka bo igral proti Chelseaju, Atalanta Josipa Iličića proti Realu Madridu, Leipzig Kevina Kampla pa proti Liverpoolu.

Prvi bo med Slovenci igral Kampl, z drugouvrščenim v nemški ligi Leipzigom, ki bo drugič igral v osmini finala, bo drevi ob 21. uri gostil Liverpool. Ta tekma bo v Budimpešti zaradi novega koronavirusa.

Danes, prav tako ob 21. uri, bo tudi eden zanimivejših in nepredvidljivih dvobojev tega dela tekmovanja, in sicer obračun petkratnega prvaka Barcelone in PSG. V sredo bosta še obračuna Porto - Juventus in Sevilla - Borussia Dortmund.

Druge štiri tekme tega prvega dela osmine finala bodo en teden pozneje. V torek, 23. februarja, bo zaigral Oblakov Atletico, prva tekma s Chelseajem pa bo zaradi covida-19 v Bukarešti. Drugi dvoboj tistega dne bo obračun branilca naslova Bayerna in Lazia.

V sredo, 24. februarja, pa bosta še tekmi med Iličićevo Atalanto in madridskim Realom ter Borussio Mönchengladbach in Manchester Cityjem.

Četrtfinalne tekme bodo 6. in 7. aprila ter 13. in 14. aprila, polfinalne 27. in 28. aprila ter 4. in 5. maja, finale pa bo 29. maja v Istanbulu.