favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

(VIDEO) "V zakulisju" medijev - nova knjiga Igorja Gošteta

Deli na:
(VIDEO) "V zakulisju" medijev - nova knjiga Igorja Gošteta

V zakulisju, deveta knjiga Igorja Gošteta - Foto: Naslovnica

V zakulisju je moja deveta knjiga. Zagotovo ni bila napisana "na hitro", kar nekaj časa je nastajala. To knjigo so pravzaprav pisali tisti, s katerimi sem delil srečne in manj srečna obdobja svojega življenja, ki je tesno povezano z mediji.

Čeravno je knjiga razdeljena na poglavje, katera lahko prebirate čisto samostojno, je najbolj primerno, da knjigo prebirate po vrsti, tako kot so v knjigi objavljena.

Spremno besedo je napisal odgovorni urednik Reporterja Silvester Šurla, po krajšem uvodu si sledijo naslednja poglavja: Huda jama, prehuda jama, Preden sem prišel na ETV, Kri ni voda, Dalmatinec Ivan Mamić, Reporter, Človek z napakami, Moji sodelavci in oddaje, Denar, sveta vladar, Varstveno delovni center, Zgodbe, ki jih piše življenje, Zasavski Janez Drnovšek?, Misijonar, Je čas, ko se je treba posloviti, Humanitarni teki, Za konec še Skok v šport, Za konec.

V spremni besedi je na Šurla med drugim zapisal: "Igor Gošte je kmalu po odhodu z ETV začel pisati novo zgodbo, ostal je zvest samemu sebi, izbral je težjo pot. O tem tudi govori ta knjiga, ki je morala biti napisana. Sam pa po prebranem takoj vzamem nazaj svoj pomislek, ko mi je povedal, da jo počasi zaključuje. »Kdo pa danes sploh še bere knjige,« sem nepremišljeno izustil, namesto da bi se ugriznil v jezik. Stare časopise se običajno vrže stran, knjige, kot pričevalke nekega časa, pa ostanejo."

Knjigo lahko naročite na tem naslovu: igor.goste@siol.net