Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Vdor na igrišče in selfie v Angliji imata (precej) nizko ceno

Deli na:
Vdor na igrišče in selfie v Angliji imata (precej) nizko ceno

Foto: Reuters

Trije navijači angleškega nogometnega kluba Tottenhama so na tekmi evropske lige proti Partizanu pritekli na igrišče, z igralci naredili sebke oziroma selfieje ter prekinili tekmo, zdaj pa so za svoja dejanja dobili kazni. Odšteti bodo morali 155 funtov, na nogometne stadione pa ne smejo tri leta.

Policija je razkrila tudi identitete tekačev, gre za 23-letnega Nathaniela Thompsona, 22-letnega Helderja Gomesa in 26-letnega Daniela Jarvisa. Trojica je bil zaradi vdora na igrišče aretirana, sodnik pa je tekmo na White Hart lanu prekinil. Gomesa in Thompsona so zadržali varnostniki, Jarvisa pa Soldado.

Eden od navijačev, ki je tekel po igrišču, je izkoristil priložnost in pet minut slave ter naredil t.i. selfie oziroma sebek s Kyleom Naughtonom, Erikom Lamelo in Janom Vertonghenom. Evropska nogometna zveza (Uefa) je Tottenham kaznovala s plačilom 15.000 evrov.

Branilec Altaf Mohammed je na sojenju zatrjeval, da je trojica pred stadionom delila slušalke znamke BassBuds, dobila vstopnice, nato pa v majici z logotipom podjetja pritekla na zelenico. "Pravzaprav so opravljali prostovoljno delo. A ko so prišli na stadion, so naredili, kar pač so," je povedal Mohammed.

Pet minut slave je septembra doživel še en angleški navijač, ki pa je bil v soju žarometov na prvenstveni tekmi. Jordan Dunn je na tekmi med Tottenhamom in West Hamom vdrl na igrišče in izvedel - sicer precej slabo - prosti strel, za kar je londonsko sodišče Jordanu Dunnu izreklo kazen v višini 305 funtov.

Na tekmi na stadionu Upton Park je 22-letnik poskrbel za precej spletne slave, saj je predrzno pritekel na igrišče v trenutku, ko se je Tottenham pripravljal na izvedbo prostega strela. A namesto Christiana Eriksena, ki je že jemal zalet za udarec proti vratom, je Dunn v polnem drncu prihitel mimo njega in brcnil žogo.