901596_f168_dragonja_promet02t Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še...

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

jansa orban fb1 Reporter.si

Janša nima ugleda v Bruslju, on seže le do ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Nina (Melani Mekicar) Njena.si

Melani Mekicar razkrila, kdaj in kje je spoznala ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

V Čilu bodo posneli film o nogometašu Alexisu Sanchezu

Deli na:
V Čilu bodo posneli film o nogometašu Alexisu Sanchezu

Foto: Twitter/Manchester United

Čilski nogometni zvezdnik Alexis Sanchez je na svojem Instagramu sporočil, da bodo v njegovi državi prihodnje leto o njem prikazali film. Nogometaš Manchester Uniteda bo portretiran v delu Alexis, the film, ki prinaša zgodbo o "dečku, ki je naredil vse, da bi uresničil svoje sanje", sporoča filmski napovednik, ki ga je objavil Sanchez.

Za filmom stoji produkcijska hiša Fabula, znana po s tujejezičnim oskarjem nagrajenim filmom Fantastična ženska s transspolno igralko Danielo Vega v glavni vlogi. S Fabule so že posredovali vabilo otrokom iz Čila, naj se prijavijo za vlogo Sancheza v mladih letih, 29-letni nogometaš pa bo v aktualnejših izsekih filma igral kar samega sebe, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Film naj bi premiero dočakal prihodnje leto med južnoameriškim nogometnim prvenstvom Copa America v Braziliji, na katerem bodo Čilenci branili naslov prvaka.

Sanchez se je sicer ekipi Manchester Uniteda pridružil januarja, pred tem je igral tudi za Arsenal in Barcelono. Februarja letos je odjeknila vest, da je bil v Španiji obsojen na 16-mesečno zaporno kazen zaradi utaje davkov, a se je kazni izognil s plačilom 890.000 funtov davka in obrestmi, kar je skupaj zneslo nekaj več kot milijon evrov.