Revija Reporter
Magazin

"Trump" in "Kim" sta se že srečala

STA

10. jun. 2018 6:00

Deli na:

Imitatorja ameriškega predsednika Donalda Trumpa in severnokorejskega voditelja Kim Jong-una sta pred torkovim zgodovinskim vrhom voditeljev včeraj v Singapurju priredila svoj vrh. Srečanje, ki sta ga poimenovala "pravi vrh" sta imitator Kima Howard X in Trumpov "dvojnik" Dennis Alan priredila v singapurskem nakupovalnem središču.

Imitatorja sta se po poročanju francoske tiskovne agencije AFP na odru v nakupovalnem centru v središču Singapurja rokovala in objela, sprehodila pa sta se tudi med množico.

Številni so ju fotografirali z mobilnimi telefoni, a so morali za to naložiti posebno aplikacijo, za fotografijo z imitatorjema pa so morali odšteti 15 singapurskih dolarjev oz. 9,5 evra.

"Hvala za vse donacije, ki ste jih namenili Severni Koreji oz. meni. To resnično cenim, ker smo zares brez denarja," je oboževalcem, ki so stali v vrsti za fotografiranje dejal hongkonški posnemovalec severnokorejskega voditelja.

Imitatorja bosta pred vrhom Trumpa in Kima, ki bo potekal daleč od oči javnosti, nastopila še na nekaj lokacijah, med drugim v neki restavraciji z morsko hrano.