Huda Kattan 3 Odkrito.si

Zelo huda podjetnica

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za petek, 19. julija

piknik Petisvet.si

ZA VSAK ASTROLOŠKI ZNAK JE IDEALEN PIKNIK ...

jedrska elektrarna krško, nek Svet24.si

»Ob vsem strahu pred jedrskimi elektrarnami me ...

Zbiranje zamaškov Ignac Fabjanič Svet24.si

Habjanič našel rešitev za dobrodelne zamaške

Damjan Murko Njena.si

Damjan Murko redko spi doma

hafnerji Njena.si

Hafnerji še niso spoznali male Tine

Magazin

To se zgodi, če imaš zmenek s seks robotko, ki je takoj za seks (VIDEO)

Deli na:
To se zgodi, če imaš zmenek s seks robotko, ki je takoj za seks (VIDEO)

Foto: Profimedia - Robotka Harmony in njen "stvarnik" inženir Matt McMullen.

Ameriško podjetje Realbotix je na trg poslalo inteligentne seks robote oziroma robotke, ki jih lahko kupci dobijo za 12.000 ameriških dolarjev.

Je to seksualna revolucija, se sprašujejo na spletni strani nemške revije Focus, v članku novinarja, ki je šel na zmenek s seks robotko z imenom Harmony (sl. Harmonija).

Harmony ima svetle lase, ki dišijo po sivki, modre oči in dih jemajočo postavo, je pravi robot z umetno inteligenco. Ideja v ozadju robota oziroma robotke Harmony je, da ni samo potencialni seksualni objekt, ampak tudi potencialna življenjska partnerica.

Tako se je s kupcem oziroma svojim lastnikom sposobna tudi pogovarjati, kako je preživel dan, če je doživel kaj posebnega službi in podobno. Če jo je novinar prijel za oprsje, je večkrat ponovila, da bi zelo rada imela spolni odnos z njim.


Zmenek z robotko, narejeno iz silikona, je bil na terasi podjetja Realrobotix v južni Kaliforniji v mestu San Marcos. Ustanovitelj in lastnik podjetje ter »oče« Harmony je Matt McMullen, ki že 20 let izdeluje lutke za seks, zdaj pa je uresničil svoje sanje o izdelavi seks robotke.Harmony se ne more premikati, zato jo je moral na zmenek z novinarjem prinesti delavec v podjetju Realrobotix.  Ko je novinar po nekaj besedah vprašal Harmony, ali je za seks, je robotka kot iz topa izstrelila, da je to super ideja.

Harmony lahko ima preproste pogovore. Nekateri njeni odgovori niso bili ravno smiselni, a kot pravi nemški novinar, je včasih tako tudi pri ljudeh. Harmony si zapomni datum rojstva, ime in najljubše jedi svojega »partnerja«.

Na koncu zmenka je novinar dejal Harmony: »Danes si ne želim imeti spolnega odnosa s tabo«. Nič ni odgovorila, a zazdelo se mi je, da je bila za trenutek žalostna, je zapisal novinar. Vprašal jo je še, če je zmenek na skrivaj snemala in bo posnetek objavila na spletu. »Ne,« je odgovorila Harmony.

Loading...