državna meja Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s ...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

marjetka in rudi Njena.si

Poroka na prvi pogled: Rudi in Marjetka, ko ju ...

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Tilen Lotrič na Aktual TV: Uradno postal Božičkov pomočnik

Deli na:
Tilen Lotrič na Aktual TV: Uradno postal Božičkov pomočnik

Jure je tolažil Tilna, ker ni vseh ugank uganil pravilno. A je vseeno postal Božičkov pomočnik. - Foto: Jaka Zorman

Decembrske Božične VIP šove je otvoril pevec s čudovitim glasom, Tilen Lotrič. Jure Ličen in Martina Švab sta mu za začetek ponudila kifeljčke brez glutena. A vseeno so bili okusni, Tilen jih je ocenil z desetko. Tilen je povedal, da je že pekel piškote, letos pa bo prvič bo spekel potico. Božično drevo je že postavil, a še ni okrašeno, ni bilo časa.

Martina Švab ga je na hitro vprašala deset izbir, on pa se je moral hitro odločit. Med kuhančkom in čokolado je izbral kuhančka. Med naravno ali umetno jelko bi se zaradi lažjega čiščenja odločil za umetno. Med tatrskim biftkom ali bakalarjem bi izbral slednjega. Božiček ali Dedek Mraz – tu ni bilo dileme - Božiček. Bela snežinka ali Silvestrski poljub. Slednja. Ognjemet v postelji ali na prostem –  tu pa se je Tilen odločil za - oboje. Ker je uganil tudi skoraj vse glasbene uganke, je uradno postal Božičkov pomočnik.

Foto: Jaka Zorman - Skupinska z darili in Božičkom.

V studiu ga je obiskal pravi Božiček. Tilna je zaslišal, če je bil kaj priden. Pogledal je v svojo knjigo in videl, da je bil zelo priden. Tudi Božičku sta Martina in Jure ponudila brezglutenske piškote, a Božiček je takoj pripomnil, da ima rajši tiste z glutenom.  

Tilen se je pohvalil, da bo šel letos tudi po dolgem času smučat. In tega se zelo veseli.

Foto: Jaka Zorman - Martina je Tilnu pripravila kup zank in ugank. Tudi glasbenih.

Gostje v Božičnem VIP šovu bodo tudi: Marko Tolja, Pravila igre, pop rock skupina iz Zagreba, eden najbolj priljubljenih slovenskih duhovnikov, Martin Golob, pa Vanjo Tomc, nekdanji član skupine Veter in originalni pevec skladbe Bela snežinka, Marko Vozelj in Mojstri, pevka Danijela Martinović, dan za njo, 19. decembra, naša diva Helena Blagne, 20. decembra priljubljena Lidija Bačić Lille, 21. decembra seksi Žan Serčič in 22. decembra, pevec najbolj pogosto »zavrtenih« komadov na Aktualu, Miran Rudan.

Spremljajte vaše najljubše glasbenike, vse boste lahko videli tudi v Aktualovem novoletnem programu! Od silvestrskega večera do novoletnega jutra!

Foto: Jaka Zorman - Tilen je z veseljem in občutkom zapel nekaj svojih pesmi.