dreamstime_m_103868112 Odkrito.si

KONOPLJA - RASTLINA PRIHODNOSTI

Antonio Brasco, pogreb Svet24.si

FOTO: Antonio je pričakoval prazno cerkev, a se ...

čuječnost Svet24.si

Dokazano, kako čuječnost ubije stres

gozdarstvo Svet24.si

Gozdovi so pred klimatskimi izzivi, vendar smo na ...

Peter Fonda Svet24.si

Umrl je hollywoodski velikan, nikoli več ne bo ...

ana maria mitic 7 Njena.si

Ana Maria Mitič pokazala svojo družino

ines in denis Njena.si

Denisova kandidatka vroča spletna mačka

Magazin

Tako turiste nategujejo na Hrvaškem: taksist je tujcem drobiž vrnil v srbskih dinarjih

Deli na:
Tako turiste nategujejo na Hrvaškem: taksist je tujcem drobiž vrnil v srbskih dinarjih

Voznik taksija v Dubrovniku je turistom za približno tri kilometre dolgo pot od pristanišča do njihove namestitve zaračunal 258 kun (35 evrov). Povrh tega jim je je, ker niso imeli drobiža in so vožnjo plačali z dvema bankovcema za 200 kun (skupno 54 evrov), vrnil 140 srbskih dinarjev, kar je približno 1,20 evra, poročajo lokalni mediji.

Taksist je tako zlorabil dejstvo, da niso vedeli, kako izgleda hrvaški denar, na svoji spletni strani poroča Dubrovački dnevnik.

Lastnica namestitve, pri kateri so ogoljufani turisti na dopustu, je dejala, da so njeni gosti doživeli dodatne nevšečnosti, ker so hoteli s srbskimi dinarji plačati račun v restavraciji, saj je 140 srbskih dinarjev vrednih 15-krat manj kot 140 kun. Povedala je, da je o vsem obvestila policijo.

Dubrovački vjesnik navaja, da gre za taksista, ki je v javnosti znan po svojem problematičnem obnašanju, o katerem so mediji že poročali. Dodaja, da taksist turistom ni izdal računa za vožnjo.

Portal izpostavlja, da gre za samostojnega taksista, ki ne dela za nobeno taksipodjetje, ki so registrirana v Dubrovniku.

Loading...