Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

TAKO se lahko izognete prehitremu staranju kože!

Deli na:
TAKO se lahko izognete prehitremu staranju kože!

Danes vam razkrivamo, katera sestavina vam lahko pomaga upočasniti proces staranja in vsaj delno izbrisati nadležne gubice!

To je dragocena hialuronska kislina, ki je ključna sestavina zdrave kože, pomanjkanje slednje pa rezultira v suhosti, neelastičnosti, občutku zategnjenosti in pojavu gub ter izraznih črt. Hialuronska kislina sestavina lahko nase veže velike količine vode in posledično poskrbi za navlaženo in čvrsto kožo. S staranjem njena količina upada, kar pomeni, da naša koža izgublja sposobnost zadrževanja vode, pojavijo se gube in izgubi zdrav lesk.

Najbrž smo vam delno že odgovorili, zakaj torej izbrati kremo s hialuronsko kislino?

Hialuronska kislina prav tako spodbuja tvorbo kolagena in našo kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi, ki lahko povzročijo njeno prehitro staranje. Z vezavo vode zapolni prostore med celicami in tako poveča voluminoznost kože. Posledično kožo napne in zmanjša hrapavost ter zapolni gube, ki so posledica kronološkega ali fotostaranja.

Izberite pravo nego za vaš obraz

Na srečo je tudi na našem tržišču na voljo krema proti gubicam z izredno kakovostno hialuronsko kislino evropskega porekla, ki zares deluje. To je krema Lux-Factor 4D Hyaluron, ki prodira pod povrhnjico in kožo v globljih plasteh hidrira od znotraj navzven. Krema, ki z rezultati postreže že po 2 tednih redne uporabe, vidno zmanjša izrazne in zapolni globoke gube, spodbuja naravno obnavljanje povrhnjice in kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi. Krema je primerna za vse tipe kože, osvojila pa je tudi številne zvezdnice, ki zaradi narave svojega dela še toliko več pozornosti posvečajo zunanjemu videzu.

Navdušila tudi Natalijo Verboten

"Imam izjemno občutljivo kožo in vedno sem le s težavo našla negovalne izdelke, ki moje kože ne bi še bolj razdražili. Ko sem začela uporabljati naravno kremo za obraz Lux-Factor 4D Hyaluron, sem prenehala preizkušati druge, saj izjemno blagodejno vpliva na moje težave. Zaradi narave dela sem pogosto močno naličena, ličila pa lahko kožo precej razdražijo. Kremo 4D Hyaluron hitro nanesem, lepo se razmaže in hitro vpije, moja koža pa je po njej gladka in tudi pri 43 letih še vedno čvrsta, elastična ter sijoča."

Povrnite svoji koži sijaj in mladosten videz tudi vi!

Prav zdaj lahko naročite Lux-Factor 4D Hyaluron kremo proti gubam po promocijsko znižani ceni z več kot 50-odstotnim popustom, samo na Lux-Factor.com ali preko telefonske številke 01 777 41 07.  

Poslušajte še izjavo zadovoljne uporabnice kreme proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron: