boštjan-močnik 2 Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko...

pgd-križe, pgd-tržič, požar-sebenje Svet24.si

Foto: Zagorela hiša v občini Tržič

1715253201-dsc9430-01-1715253168875 Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo ...

anze logar pl3 Reporter.si

Anže Logar izzval Janšo: »Pripravljen sem na ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

cene prevc Njena.si

Poročni dan pri Prevcih: Cene in Julija postala ...

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Ta posnetek poklapanega Luke Dončića pove vse: Dallas ne najde poti iz krize (VIDEO)

Deli na:
Ta posnetek poklapanega Luke Dončića pove vse: Dallas ne najde poti iz krize (VIDEO)

Luka Dončić - Foto: Reuters

Luka Dončić je z moštvom Dallas Mavericks v severnoameriški košarkarski ligi NBA v pretekli noči zabeležil še peti poraz v vrsti in 12 na 20 tekmah. Phoenix Suns s razpoloženim Chrisom Paulom so zmagali s 111:105. Miami Heat, ki še naprej igra brez poškodovanega Gorana Dragića, je na domačem parketu premagal Sacramento Kings 105:104.

Dončić je v 33 minutah igre ob precej zanesljivem metu (12 košev od 22 poskusov) dosegel 29 točk in prispeval še osem skokov in sedem podaj. A to ni bilo dovolj za zmago na domačem parketu proti Phoenixu, ki jo je za goste z odlično predstavo v zadnji četrtini priigral organizator igre Chris Paul. Ta je tekmo zaključil z 29 točkami in 12 podajami.

Paul je predvsem v zadnjih štirih minutah tekme uspel Phoenix pripeljati do odločilnega vodstva s serijo akcij, v katerih je uspešno zaključil s košem ali podajo. Pri zmagi Phoenixa, ki je igral brez prvega strelca Devonteja Bookerja, je pomembnih 18 točk in 17 skokov dodal Deandre Ayton.

Dragić je pri Miamiju zaradi poškodbe dimelj izpustil še tretjo tekmo v vrsti, a je Miami kljub temu uspel prekiniti niz petih zaporednih porazov. Ključni je bil prispevek povratnika na parket Jimmyja Butlerja po odsotnosti zaradi pravil za zajezitev širjenja novega koronavirusa. Ta je z doseženimi 30 točkami bil motor Miamija.