ženska Dobra karma

Bila bi milijonarka, če bi za ta stavek vsakič ...

doris Zorman Svet24.si

33-letna Doris je izginila!

alenka-bratušek Reporter.si

Čestitamo in pozdravljamo! Danes slavi Alenka ...

trgovina, sofija, maska Svet24.si

Infektologinja Bojana Beović o tem, zakaj je ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Orban je na cilju, kdaj bo Janša?

jelena karleuša Odkrito.si

Jelena Karleuša - Jo je mož res surovo pretepel?!

nikolina 2 Njena.si

Nikolina po poroki: 'Nisi zame, nehaj se truditi!'...

Magazin

Švede razburila plešoča vagina in penis v otroškem programu

Deli na:
Švede razburila plešoča vagina in penis v otroškem programu

Foto: SVT

Švede razburja glasbeni video s plešočimi spolovili v otroškem programu na javni televiziji SVT. Gre za krajši spot, v katerem nastopata - poskakujeta in poplesavata - moško in žensko spolovilo z obrazoma, klobukom, sončnimi očali in mikrofonom.

Približno minuto trajajoč spot se začenja s penisom, ki prihaja v "polnem galopu". Nato se mu pridruži še vagina, ki je kul in elegantna, tudi pri stari ženski. Oba sta si tako različna, a hkrati tako podobna, se nadaljuje pesem.

Na spletnem portalu za objavo video posnetkov YouTube je bil spot objavljen pred dobrim tednom dni in je zbral že slaba dva milijona ogledov. A obenem ga je na Facebooku komentiralo že na tisoče ljudi in mnogi med njimi niso zadovoljni. "Morajo majhni otroci res gledati takšne bolne stvari?" se je razjezil eden od njih po poročanju nemške tiskovne agencije dpa.

Vodja projekta Kajsa Peters je sicer za švedski časnik Expressen pojasnila, da so spot posneli zaradi interesa za to temo med mladimi. "Upamo, da bo pesem staršem olajšala pogovore z otroki o penisu in nožnici," je dejala.

loading...
Loading...