ludivine-daoudi-rn Svet24.si

Kandidatko skrajne desnice ujeli z nacistično ...

ufo-cesta-vozilo Svet24.si

Foto: Na avtocesti so ustavili leteči krožnik

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Največji slovenski tajkun v kazenskem postopku. ...

damir crncec pl Reporter.si

Kdo bo novi minister za obrambo: Črnčec, Premk ...

jan oblak Ekipa24.si

Jan Oblak po koncu tekme na robu solz! Kapetan ...

Pokukajte v zakulisje najbolj fatalnega večera (20) Njena.si

Igralec Robert Korošec zmagal prvo kolesarsko ...

jan oblak cristiano ronaldo Ekipa24.si

Cristiano Ronaldo brez ovinkarjenja povedal, kaj ...

Magazin

Afrodiziaki: španska muha je le hrošč, sveža čebula diši erotično

Deli na:
Afrodiziaki: španska muha je le hrošč, sveža čebula diši erotično

Fotografija je simbolična. - Foto: Profimedia

Človeštvo je že od začetka lastnega obstoja veliko dalo na številne skrivnosti v spolnosti, tako moški kakor ženske v njej niso videli izključno reproduktivne vloge, ampak tudi užitek. Starodavni alkimisti so zavzeto iskali snovi za večje poželenje, ki bi moškim pomagalo obdržati dolgotrajno erekcijo in pri ženskah odgnalo pogoste glavobole ter spoštovane dame spremenilo v razuzdane ljubimke.

Začnimo s poppersom. Gre za več vrst kemikalij, s katerimi lahko perfektno očistite, recimo, parket, ali pa jih uporabite kot party droge, ki vas z vdihavanjem omamijo. Učinek omame je tako kratek, da ni povsem jasno, zakaj ga opisujejo kot afrodiziak, a poznavalci trdijo, da ljudje inhalirajo nitratne hlape iz stekleničke poppersa zato, da dobe močan občutek evforije in mišične relaksacije, in da se to prileže zlasti med spolnim odnosom.

V seksšopih lahko kupite tudi zloglasno špansko muho, ki velja za izrazito močan afrodiziak in sredstvo za izboljšanje spolnega užitka. Vsakdo je že kdaj slišal kakšno anekdoto. Na primer o mladi kmetici, ki so ji v lokalni gostilni dozo španske muhe podtaknili v pijačo, nič hudega sluteča reva jo je popila in dobila tako močno seksualno slo, da se je v bližnjem gozdu nataknila na polomljen štor.


Glavna snov kamagre, ki je v prosti prodaji, je dapoksetin, menda prva laboratorijsko potrjena snov, ki preprečuje prezgodnjo ejakulacijo. Tablete kamagre dodatno razširijo žile v penisu in s tem omogočajo večji dotok krvi v spolni organ, ki tako močneje otrdi. Če tableto kamagre zaužije ženska, se zgodi nekaj podobnega. Kri butne v njeni spolni organ in razveseli jo izliv menstruacije.

Afrodiziak, ki resnično deluje in velja za pravi kulinarični biser, so gomoljike ali tartufi. Napoleonu je bojda nekoč usahnila spolna moč, a ljubljena Josephine mu je za večerjo postregla solato s tartufi, in mali cesar je takoj spet postal veliki cesar. Tudi ponoči. Med hrano za odlične afrodiziake veljajo tudi čebula, česen, mandlji, čokolada, ostrige in fige. Ne smemo pozabiti na šampanjec in jagode ter avokado, banane, čvrste kumare in šparglje, ki imajo že a priori falični videz in spodbujajo seksualne misli ...

VEČ V TISKANI IZDAJI REPORTERJA IN TRAFIKI24