Katja Tratnik Odkrito.si

Voditeljica z leto dni starejšim Nemcem na ...

papež frančišek Svet24.si

VIDEO: Odmikal jim je prstan, ni hotel, da ga ...

Uroš Petisvet.si

V Medžugorju komunicira s Sveto Marijo, z ...

ljubljanska obvoznica, severna obvoznica Svet24.si

Ljubljanski avtocestni obroč z velikansko ...

andrej 02 Svet24.si

Žulj, ki po 40 letih še vedno žuli

01_Tanja_Žagar Njena.si

Iskreno priznanje Tanje Žagar šokiralo gledalce

Jessie J Najstnica.si

Jessie J pokazala celulit in navdušila

Magazin

Soprogo malezijskega premierja jezijo visoke cene frizerja

Deli na:
Soprogo malezijskega premierja jezijo visoke cene frizerja

Foto: Reuters

Soproga malezijskega premierja Rosmah Mansor, ki je pogosto tarča kritik in posmeha zaradi svoje ljubezni do luksuza, si je prislužila sveže jezne opazke, potem ko je potarnala nad visokimi cenami svojih frizerjev in šivilj.

63-letna soproga premierja Nadžiba Razaka velja v Maleziji za kontroverzno osebnost. Njeni kritiki jo redno napadajo, češ da nima stika z realnostjo oz. tegobami običajnih državljanov, ki iz meseca v mesec komajda sklenejo konce.

Sedaj je kritikom dala novega goriva. V ponedeljek je namreč potožila zaradi 1200 ringitov (dobrih 290 evrov), ki jih je morala plačati za klice frizerjev na dom, ki so imeli z barvanjem njene kar zajetne količine las kar nekaj dela, pa tudi zaradi 500 ringitov, kolikor je morala odšteti za po meri izdelana oblačila.

"Za udeležbo na uradnih dogodkih moramo imeti lepa oblačila, a cene so previsoke. Za tiste, ki si tega ne morejo privoščiti, je to vse v redu. Kaj pa gospodinje, kot sem jaz, brez vsakršnega dohodka," se je Rosmahova vprašala po poročanju portala Malaysian Insider.

Na družbenih omrežjih so se na račun teh izjav takoj usule kritične pripombe. "Upam, da bom revna soproga javnega uslužbenca, tako kot Rosmah," je bilo eno izmed sporočil na Twitterju. "Ali je ta ženska resna. Nekatere družine morajo preživeti s tistim, kar je ona plačala za barvanje las," je zapisal jezni uporabnik Facebooka.

Minimalna plača v Maleziji je 900 ringitov mesečno, a kritiki navajajo, da to le redki delodajalci spoštujejo in izplačujejo.

Loading...