slavko ivančič 1 Odkrito.si

Znan Primorec žaluje

miša molk3 Svet24.si

Miša Molk brez dlake na jeziku o Zali in Gašperju

zemlja Petisvet.si

Astrološka napoved Berna Jurečiča od 20. do 27....

zala kralj, gašper šantl, evrovizija 2019, pesem evrovizije 2019 Svet24.si

Odzivi na slovenski nastop: Pomežikni trikrat, ...

horoskop_astrologija_zodiak Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 19. maja

madonna Njena.si

Madonna v središču škandala na Evroviziji

ster 1 Njena.si

Plesalec Tomaž Šter razkril, kaj se mu dogaja ...

Magazin

Soprogo malezijskega premierja jezijo visoke cene frizerja

Deli na:
Soprogo malezijskega premierja jezijo visoke cene frizerja

Foto: Reuters

Soproga malezijskega premierja Rosmah Mansor, ki je pogosto tarča kritik in posmeha zaradi svoje ljubezni do luksuza, si je prislužila sveže jezne opazke, potem ko je potarnala nad visokimi cenami svojih frizerjev in šivilj.

63-letna soproga premierja Nadžiba Razaka velja v Maleziji za kontroverzno osebnost. Njeni kritiki jo redno napadajo, češ da nima stika z realnostjo oz. tegobami običajnih državljanov, ki iz meseca v mesec komajda sklenejo konce.

Sedaj je kritikom dala novega goriva. V ponedeljek je namreč potožila zaradi 1200 ringitov (dobrih 290 evrov), ki jih je morala plačati za klice frizerjev na dom, ki so imeli z barvanjem njene kar zajetne količine las kar nekaj dela, pa tudi zaradi 500 ringitov, kolikor je morala odšteti za po meri izdelana oblačila.

"Za udeležbo na uradnih dogodkih moramo imeti lepa oblačila, a cene so previsoke. Za tiste, ki si tega ne morejo privoščiti, je to vse v redu. Kaj pa gospodinje, kot sem jaz, brez vsakršnega dohodka," se je Rosmahova vprašala po poročanju portala Malaysian Insider.

Na družbenih omrežjih so se na račun teh izjav takoj usule kritične pripombe. "Upam, da bom revna soproga javnega uslužbenca, tako kot Rosmah," je bilo eno izmed sporočil na Twitterju. "Ali je ta ženska resna. Nekatere družine morajo preživeti s tistim, kar je ona plačala za barvanje las," je zapisal jezni uporabnik Facebooka.

Minimalna plača v Maleziji je 900 ringitov mesečno, a kritiki navajajo, da to le redki delodajalci spoštujejo in izplačujejo.

Loading...