Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Slovenska pevka besni nad "umazano igro" nacionalke: ker je ne spustijo v Slovenski pozdrav, uredniku grozi, da bo šla do Kadunca!

Deli na:
Slovenska pevka besni nad "umazano igro" nacionalke: ker je ne spustijo v Slovenski pozdrav, uredniku grozi, da bo šla do Kadunca!

Vanja Kuštrin v videospotu pesmi Naj vino greje me. - Foto: YouTube

Pevka Vanja Kuštrin se želi pojaviti v oddaji Slovenski pozdrav na TV Slovenija, a doletela jo je boleča zavrnitev. Urednik oddaje Andrej Hofer ji je sporočil, da zaradi "dalmatinskega melosa" in "nižje kvalitete besedila" njene pesmi Naj vino greje na nastop ne more računati.

V oddaji dajemo prednost slovenski narodno-zabavni glasbi in popularnim izvajalcem z aktualnih glasbenih lestvic, ji je še pisal Hofer, njegov odgovor pa je Kuštrinovo tako razjezil, da je uredniki in nacionalki napovedala vojno.

Presodite, ali Naj vino greje me sodi v Slovenski pozdrav:


"Ker me že leta zavračate in me NE sprejmete v glasbeno oddajo Slovenski pozdrav na RTV-ju, sem se odločila, da to umazano igro razkrijem vam cenjeni poslušalci in celi slovenski kot svetovni javnosti," je napisala na Facebooku.

"Ni prav, kar se dogaja, da samo izbrani, eni in isti glasbeniki nastopajo na nacionalni RTV Slo. Ne bom dovolila, da mi taki ljudje mečejo polena pod noge, ter mi ne dovolijo gostovanja s kakovostnim slovenskim singlom "Naj vino greje me"- priznanih slovenskih avtorjev," piše Kuštrinova.

Napovedala, je, da bo javnost obveščala o umazanih glasbenih dogajanjih, svoje oboževalce in vse, ki plačujejo RTV naročnino pa poziva, naj pišejo na nacionalko in zahtevajo njen nastop.

S podporo javnosti želi nato obiskati generalnega direktorja g. Igorja Kadunca, "da bo on kot prvi mož RTV-ja odločil o gostovanju v omenjeni oddaji," je še napisala.