nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

horoskop_astrologija_zodiak Svet24.si

Horoskop za sredo, 26. februarja

jansa sarec-pl3 Reporter.si

Ker je Marjan Šarec skočil v prazen bazen, bo ...

ivan janez janša sds Svet24.si

Janez Janša prepričal NSi, DeSUS in SMC

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Janša 3.0 bo v vladi močan kot še nikoli

Ema 2 Njena.si

Lina Kuduzović: Lile so mi solze

maja-đukanović Njena.si

Sanjski moški: Našli smo izginulo Majo

Magazin

Slovenska pevka besni nad "umazano igro" nacionalke: ker je ne spustijo v Slovenski pozdrav, uredniku grozi, da bo šla do Kadunca!

Deli na:
Slovenska pevka besni nad "umazano igro" nacionalke: ker je ne spustijo v Slovenski pozdrav, uredniku grozi, da bo šla do Kadunca!

Vanja Kuštrin v videospotu pesmi Naj vino greje me. - Foto: YouTube

Pevka Vanja Kuštrin se želi pojaviti v oddaji Slovenski pozdrav na TV Slovenija, a doletela jo je boleča zavrnitev. Urednik oddaje Andrej Hofer ji je sporočil, da zaradi "dalmatinskega melosa" in "nižje kvalitete besedila" njene pesmi Naj vino greje na nastop ne more računati.

V oddaji dajemo prednost slovenski narodno-zabavni glasbi in popularnim izvajalcem z aktualnih glasbenih lestvic, ji je še pisal Hofer, njegov odgovor pa je Kuštrinovo tako razjezil, da je uredniki in nacionalki napovedala vojno.

Presodite, ali Naj vino greje me sodi v Slovenski pozdrav:


"Ker me že leta zavračate in me NE sprejmete v glasbeno oddajo Slovenski pozdrav na RTV-ju, sem se odločila, da to umazano igro razkrijem vam cenjeni poslušalci in celi slovenski kot svetovni javnosti," je napisala na Facebooku.

"Ni prav, kar se dogaja, da samo izbrani, eni in isti glasbeniki nastopajo na nacionalni RTV Slo. Ne bom dovolila, da mi taki ljudje mečejo polena pod noge, ter mi ne dovolijo gostovanja s kakovostnim slovenskim singlom "Naj vino greje me"- priznanih slovenskih avtorjev," piše Kuštrinova.

Napovedala, je, da bo javnost obveščala o umazanih glasbenih dogajanjih, svoje oboževalce in vse, ki plačujejo RTV naročnino pa poziva, naj pišejo na nacionalko in zahtevajo njen nastop.

S podporo javnosti želi nato obiskati generalnega direktorja g. Igorja Kadunca, "da bo on kot prvi mož RTV-ja odločil o gostovanju v omenjeni oddaji," je še napisala.

loading...
Loading...