900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Slavni pevec tudi slika - v dobrodelne namene: slika Eda Sheerana prodana za 51.000 funtov

Deli na:
Slavni pevec tudi slika - v dobrodelne namene: slika Eda Sheerana prodana za 51.000 funtov

ed sheeran - Foto: Profimedia

Britanska organizacija za pomoč obolelim z rakom Cancer Campaign in Suffolk je s pomočjo slike Eda Sheerana prejela 51.000 funtov. Sliko z abstraktnimi motivi je 30-letni britanski glasbenik podaril za dobrodelno tombolo. Delo je dobil oz. na tomboli zadel Američan z vzhodne obale ZDA, ki je za srečko odštel 20 funtov, piše britanski BBC.

Sheeran je dejal, da je ustvaril eno tistih slik, ki delujejo, kot da bi barva pljusknila nanjo. Podobna slika, kot je dodal, krasi naslovnico njegovega lanskega singla Afterglow. V dobrodelni organizaciji, ki deluje v bližini pevčevega rojstnega kraja, so izrazili hvaležnost za njegovo podporo.

Kot so spomnili pri BBC, to ni pevčeva prva tovrstna poteza, nedavno je za dobrodelno dražbo podaril delo Dab 2, ki je bilo prodano za 40.000 funtov.

Eden najbogatejših britanskih mladih glasbenikov, ki je samo s skladbo Shape of You zaslužil 175 milijonov evrov, je glasbeno pot začel v svojem kraju z nastopi pred 30 ljudmi, do danes pa je prodal več kot 150 milijonov izvodov svojih plošč po vsem svetu. Večkratni dobitnik grammyja je zaslovel že s prvim albumom + leta 2011 in uspešnicami, kot sta Don't, Thinking Out Loud ter Castle On The Hill, v kateri je izrazil svojo ljubezen do rojstnega kraja.