GJtPNFnW4AAxeMl Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se ...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

ronaldo 33 Ekipa24.si

Joj, kaj je naredil Ronaldu! To je predrznež, ki ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

vinicius Ekipa24.si

Zvezdnik Reala in Brazilije se je zlomil pred ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Sanjsko službo pod Veliko planino sta dobila ameriški bogataš in makedonski pastir

Deli na:
Sanjsko službo pod Veliko planino sta dobila ameriški bogataš in makedonski pastir

Foto: Bobo

Med več kot 3000 prijavami za sanjsko službo pastirja v Eco resortu pod Veliko planino so izbrali prva dva kandidata. Septembra kot prva pastirja nastopita direktor podjetja s programsko opremo iz Bostona ter izkušen pastir iz Makedonije.

Direktor podjetja programske opreme si službe gotovo ne želi zaradi pomanjkanja denarja, so pojasnili v družbi Palmieri, ki se ukvarja s pridelovanjem prestižnih desertnih vin in premium oljčnih olj z dodatki, obenem pa so investitorji in lastniki Eco resorta.

Američan je v prijavi celo ponudil plačilo za sanjsko službo, prepričal pa je z željo, da si neizmerno želi pobega v zeleno Slovenijo, v prečudovito okolje in neokrnjeno naravo, v katerem se nahaja Eko resort pod Veliko planino. Delo pastirja bo tako zanj prava antistresna terapija, kakršne si v današnjem hitrem tempu življenja želi nešteto kandidatov, kot razbirajo iz prijav.

Drugi izbrani kandidat je izkušeni pastir iz Makedonije, ki je v svoji prijavi dokazal, da si svoje pastirske izkušnje resnično želi deliti tudi v Sloveniji. Kar 200 ovac ga bo moralo počakati doma, medtem ko bo svoje pastirsko znanje in izkušnje delil z gosti Eko resorta pod Veliko planino.

Za sanjsko službo je še vedno odprtih osem mest. Prijave dežujejo s celega sveta. Za sanjsko službo se zanimajo kandidati iz Francije, Španije, Anglije, Irske, Finske kot tudi Avstralije, ZDA in Nove Zelandije. Prvi pogoj za sodelovanje je delitev videa na Facebook strani, ki ga je objavila družba Palmieri.

V videu z opisom ponudbe za delovno mesto pastirja prikazujejo najbolj obiskane turistične kraje in znamenitosti v Sloveniji (Bled, Triglav, Velika planina) ter hkrati na slikovit način predstavljajo ponudbo za sanjsko službo pastirja v Sloveniji ter ponudbo Eco resorta za bodoče kandidate in hkrati tudi bodoče goste.