markacije, lažne-oznake Svet24.si

Zaradi lažnih markacij v smrt zgrmela mlada ...

Nicole, Liam Svet24.si

Rod Stewart bo zopet dedek!

termoelektrarna šoštanj Necenzurirano

Buldožer iz Šoštanja, ki je povozil Slovenijo

natasa pirc musar ales musar m24 ss Reporter.si

Kaprice predsednice Nataše in prvega gospoda ...

doncic-biserka-petrovic Ekipa24.si

Do solz! Mama Dražena Petrovića prišla do ...

Foto 3 Revija Stop

Erika Pečnik Ladika: Šolski sistem je tako na ...

ales kranjc andreja 24 mm Ekipa24.si

Aleš Kranjc in boj s kruto boleznijo: Zdravniki ...

Magazin

S parketa na ulico: polomija v Pireju je velik madež za slovensko košarko

Deli na:
S parketa na ulico: polomija v Pireju je velik madež za slovensko košarko

Peter Vilfan - Foto: Martin Metelko

Olimpijske kvalifikacije so se končale v nedeljo, za slovensko reprezentanco še dan prej, a v Sloveniji se okrog njih še vedno dviga prah. In to precej visoko. Razlog so kritike na račun igre v Pireju, pod udarom je predvsem selektor Aleksander Sekulić. Najbolj se je izpostavil Peter Vilfan, prvič že po prvi tekmi s Hrvati, vse skupaj pa je potem dobilo nadaljevanje oziroma nadaljevanja.

Vilfan je kot komentator govoril o sramoti, o razprodaji ugleda, o poraznem pristopu in slabi pripravi na tekme ter Sekulića pozval k odstopu. Nekdanji odlični košarkar in televizijski komentator je s svojimi besedami poskrbel za veliko odmevnost, vse skupaj se je preneslo na splet, kjer zadnje dni lahko preberemo ogromno komentarjev, povezanih s slovensko reprezentanco oziroma zlasti s selektorjem in košarkarsko zvezo.

Predsednik košarkarske zveze Matej Erjavec je po porazu slovenske reprezentance zaščitil selektorja Aleksandra Sekulića: »Vem, da imamo v Sloveniji veliko uličnih selektorjev, a ulica ni nikoli vodila politike KZS in je tudi v prihodnje ne bo.«


»Ulice nima nihče pravice podcenjevati, se iz nje norčevati ali je dajati v nič! Ne glede na osebni status ali položaj! In ne pozabimo, da je ulica vrgla tako francoskega kralja kot ruskega carja!« je Erjavcu odgovoril Vilfan.

Zanimivo, da se je na zadnji Vilfanov javni izstop odzval tudi Goran Dragić. Kratko sicer, a dovolj zgovorno. »Kralj Vilfan!« je zapisal na družbenem omrežju in dal vedeti, na čigavo stran se je postavil. Oziroma s tema besedama je to le potrdil, saj je odtujenost od mož na Leskoškovi 12, kjer je sedež KZS, očitna že vse od lani, ko je od tam odšel Rašo Nesterović.

VEČ V TISKANI IZDAJI REPORTERJA IN TRAFIKI24