Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

plimovanje, piran, obala, morje, poplava-2023 Svet24.si

V Sloveniji je povprečen občan zadolžen za 629 ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Predstavitev nove generacije pomivalnih strojev Gorenje

Deli na:
Predstavitev nove generacije pomivalnih strojev Gorenje

Foto: Gorenje/Žiga Intihar

Včeraj je podjetje Gorenje GSI, d. o. o., pripravilo posebno predstavitev nove generacije pomivalnih strojev SmartFlex. Dogodka se je udeležilo 150 povabljencev iz gospodarskega sveta. Le za njihove oči je bila v koncertni dvorani Postojnske jame premierno odkrita nova mojstrovina iz Gorenja.

Prvi del dogodka – sprejem gostov – je potekal pri Modrijanovem mlinu pred Postojnsko jamo, kjer so se povabljeni imeli priložnost fotografirati z aktualnim Gorenjevim ambasadorjem Binetom Volčičem in novim pomivalnim strojem.
 
Osrednji del dogodka – premierno odkritje nove mojstrovine iz Gorenja – se je odvil v koncertni dvorani Postojnske jame. Zakaj so se pri Gorenju odločili ravno za ta prostor? Rdečo nit celotne komunikacije dogodka sta predstavljali modra barva in voda, brez katere ne bi bilo ne kraške podzemne lepotice niti pomivalnega stroja. Postojnska jama je zaradi svojih naravnih lastnosti, kot so vlaga, vodne kapljice in kapljanje, odlična prispodoba za notranjost pomivalnega stroja.


Zbrane goste sta na samem začetku pozdravila predsednik uprave Gorenja, d. d., gospod Franjo Bobinac in direktor podjetja Gorenje GSI, d. o. o., gospod Miro Košutnik. Omenjenima govornikoma se je pridružila tudi gospa Martina Zupan iz organizacije GWP (Global Water Partnership), ki je nekaj besed namenila pomenu trajnostnega razvoja v gospodarstvu in varovanju voda. Slednje je za Gorenje še kako pomembno, saj nekateri novi modeli pomivalnih strojevSmartFlex za pranje porabijo le 6,9 litra vode. Prav tako pa podjetje nadaljuje svojo misijo trajnostnega razvoja, zato z lastno proizvodnjo pomivalnih strojev izpolnjuje še zadnji proizvodni segment, ki ga do sedaj ni proizvajal sam, in tako postaja eden izmed redkih ponudnikov bele tehnike s celotno paleto izdelkov iz lastne proizvodnje. To uvršča Gorenje v sam vrh evropskih podjetij s povsem lastno proizvodnjo, s čimer dodatno pomaga evropskemu gospodarskemu okolju in zaposlenim v njem.
Besede in izkušnje z vodo sta si izmenjevala igralec Jurij Zrnec in kuharski mojster Bine Volčič. Gostje so bili priča spektakularnim akrobatom, nato plesnemu in svetlobnemu šovu ter spustu pomivalnega stroja z jamskega stropa. Piko na i je dodala piramidalna ledena skulptura z ohlajeno penino.
 
Zadnji del dogodka – ekskluzivna predstavitev novega televizijskega spota za Gorenjev pomivalni stroj SmartFlex in kasnejše sproščeno druženje – pa se je dogajal v prenovljenem hotelu Jama. Zbrani gostje so večer zaključili s seznanitvijo novitet ob glasbi skupine Zasedba Kranjc.