Rado Mulej Svet24.si

FOTO: Radu Muleju ohromela polovica obraza

Anika Horvat 2021 - foto Jan Koštric (1) Svet24.si

Anika Horvat sporoča, da je srečna

cigler kralj Reporter.si

Zdaj še minister za delo Janez Cigler Kralj (NSi)...

bruslej, policijska ura Svet24.si

Absurd: V petek bo zanje veljala policijska ura ...

DOG342X7R5156 Necenzurirano

Kako je Janša uredil cepivo za zdravnika blizu ...

Vic 2 profi Odkrito.si

Victoria Beckham brutalno zavrnila Justina ...

konec-sveta Odkrito.si

Cenzurirajo jih, a oni nas svarijo! Prihaja ...

Magazin

Predstava, za katero "k spolni enakosti hlepeče feministke" nočejo, da jo vidite

Deli na:
Predstava, za katero "k spolni enakosti hlepeče feministke" nočejo, da jo vidite

Prizor iz predstave Razočarana gospodinja pri seksologu

Kaj je normalno in kaj feministično izmaličeno tudi na spletu? O tem lahko izveste v všečnem seksističnem gledališkem hitu »Razočarana gospodinja pri seksologu.« Ta gledališki spektakel si je doslej ogledalo že blizu 50.000 gledalcev! Zaradi korone se zdaj iz dvoran, od največjih do najbolj zakotnih, seli na splet. V kratkem se lahko prikrade v vaše domače dnevne sobe, kuhinje, spalnice, stacionarne računalnike, telefone v naslednjih terminih: 15., 16. in 20 aprila ob 20. uri.

V vlogi seksologa Sigmana Frojdeba že nekaj let suvereno nastopa psihoanalitik in luciden kritični mislec Romana Vodeb, ki je tudi scenarist in režiser spektakularne predstave. Na odru ni sam, družbo mu dela soigralka Monika Jekle, v predstavi razočarana gospodinja Liza Kurtz Potrebuješ.

K spolni enakosti hlepeče feministke naj bi po prepričanju Vodeba naredile vse, da ljudje predstave »Razočarana gospodinja pri seksologu« ne bi gledali, a jim to ne uspeva. Ko Vodeb ( zase pravi, »da s svojimi prepovedanimi psihoanalitičnimi znanji že sam po sebi predstavlja šok«) svoje teorije malce »vulgarno« zapakira v hiperseksualno duokomedijo, potem zmaga seksualna radovednost.

Vsaka predstava je nekoliko drugačna. Vodeb je namreč kot scenarist, režiser in igralec v vlogi seksologa Sigmana Frojdeba svoji soigralki pustil veliko svobode, torej improvizacije. Vsak gledalec lahko v predstavi, kot pojasnjuje Vodeb, izve veliko o skritih seksualnih željah in se pri tem nasmeji tako rekoč lastni pohoti: »Teme kot so nebrzdana pohota in skrivna varanja, swinganje, 'trojčki' in podobna razbijanja seksualne monotonije znajo nasmejati, včasih pa tudi zaboleti in v gledalcih vzbuditi sram.«

Vodeb natančno ve, kaj je in kaj ni umetnost in se kot slavni Sigmund Freud zna malce norčevati iz »visoke umetnosti.« V »spesnjenju« svojega, zdaj že drugega smejalnega spektakla- prvi je bil komedija »Lepotica in psihoanalitična zver (2014), je znal biti »celo bistveno bolj predrzen, bolj seksualen, bolj freudovski od Freuda samega.«

Spletni nakup vstopnic: https://www.eventim.si/si/izvajalec/razocarana-gospodinja-pri-seksologu-1814/profile.html

Nakup vstopnic pa je možen na vseh PETROL bencinskih servisih, na vseh Poštah.

Z 1 vstopnico si bo lahko predstavo na 1 napravi pogledalo več oseb. Dostop do predstave bo zelo enostaven, brez nameščanja aplikacij ali vpisovanja kode. Vsa navodila bodo napisana že na vstopnici.

Promocijski video predstave - link: https://www.youtube.com/watch?v=9UIofw8LYSM

Predstava je tik pred korono navdušila 300-glavo množico v Murski Soboti – link

https://www.youtube.com/watch?v=sGhK2WqGyts&t=82s

Loading...