Foto1 Svet24.si

Pomurski policisti iščejo ukraden traktor

Ariana Grande Svet24.si

Ariana Grande spregovorila o nasilju na ...

tomaž-ročnik Necenzurirano

Enemu najbogatejših Slovencev rubijo vilo na Krku

brecelj golob vlada Reporter.si

Erik Brecelj še ni obupal nad Golobom, ki mu je ...

Luka Dončić, Mirjam Poterbin Ekipa24.si

Ste jo videli? Dončićeva mama na parketu v ...

Videti je, kot bi speča deklica odpirala oči Odkrito.si

Mrtva deklica, ki mežika ...

slovenija Ekipa24.si

Kakšno presenečenje! Kakšno glasbo vrtijo naši...

Magazin

Pred nami je vikend norih avantur v ALEJI

Deli na:
Pred nami je vikend norih avantur v ALEJI

V več kot 80 trgovinah in lokalih boste na policah našli pestro in bogato ponudbo izdelkov - Foto: Jošt Gantar

Ste navdušeni nad glasbo in se radi zazibate v prijetnih ritmih? Pogrešate čase, ko ste bili na plesišču? Imate radi pestro dogajanje in iščete nove ideje? Potem imajo za vas v ALEJI nekaj prav posebnega. Pridružite se jim na vikendu norih avantur, kjer bo ta petek in soboto poleg odlične glasbe super nakupovalno vzdušje. Skupaj z DJ-em vas vabijo na vznemirljivo nakupovalno izkušnjo, kjer vas bodo v trgovinah pričakali z norimi popusti in noro ponudbo.

Da bo nakupovanje še slajše, pa vas čaka tudi bogata nagradna igra »ALEJIN JACK«, kjer bodo med obiskovalce podelili kar 2.500 evrov v darilnih bonih Desetak, ki bo letos praznoval že svoj 11. rojstni dan. Za sodelovanje v nagradni igri se z računom o opravljenem nakupu zglasite pri njihovem JACK-u, ki se bo nahajal na osrednjem prireditvenem prostoru. Z malo sreče si boste s pritiskom na gumb in zmagovalnim zvokom prislužili povrnitev nakupa na računu.

Vikend norih avantur v ALEJI je odlična priložnost za nakup darila ali osvežitev garderobe. V več kot 80 trgovinah in lokalih boste na policah našli pestro in bogato ponudbo izdelkov od športnih oblačil in opreme za šport,  modnih oblačil v številnih prodajalnah s tekstilom, čevljev, nogavic, modnega perila, modnih ur in nakita v prodajalnah do kozmetike in parfumov. Obiščite njihovo spletno stran, kjer si lahko popuste ogledate še večer pred dogodkom.

Foto: Jošt Gantar - Ne zamudite vikenda norih avantur z velikimi popusti in nagradno igro v ALEJI

Nakupovalno središče ALEJA upravlja podjetje SES – Spar European Shopping Centers. ALEJA se nahaja na 32.000 m2 najemnih površin, v njej je 80 trgovin in lokalov. Najsodobnejše nakupovalno središče navdušuje s svojimi številnimi arhitekturnimi posebnostmi, ALEJO SKY z bogato kulinarično ponudbo ter ozelenjeno aktivno streho z večnamenskim športnim igriščem. Zagotovljenih je 200 parkirnih mest za kolesa, 13 polnilnic za električna vozila, kar je največji prostor v Sloveniji za polnjenje električnih vozil naenkrat, »car sharing«, postaja za izposojo koles BicikeLJ, avtobusno postajališče in kolesarski poligon. Lani je nakupovalno središče ALEJA, ki se je odprlo maja 2020, prejelo prestižno svetovno nagrado ˝Global RLI Award˝ v kategoriji ˝Mednarodna nakupovalna središča – novogradnje˝. Več informacij na www.aleja.si.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljalec nakupovalnih središč v šestih državah. Podjetje trenutno upravlja 30 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi ter nakupovalno ulico na Dunaju. V letu 2020 so bila nakupovalna središča v vseh državah vseskozi odprta, vendar pa je morala zaradi zaprtja države večina trgovin ostati zaprta več tednov oz. mesecev. Hitri komunikacijski kot tudi tehnično inovativni ukrepi SES-a v času pandemije COVID-19 so kljub temu omogočili varno nakupovanje in dobro obiskanost. V letu 2020 so najemniki v nakupovalnih središčih SES-a ustvarili 2,45 milijard evrov bruto prodaje. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES je del skupine SPAR Austria.