Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Pravljično živahno okrašena ALEJA z več kot 300.000 prazničnimi lučkami navdušuje

Deli na:
Pravljično živahno okrašena ALEJA z več kot 300.000 prazničnimi lučkami navdušuje

Božično-novoletno dekoracijo dopolnjuje tudi bogato okrašena, kar 11 metrov visoka novoletna smreka - Foto: Videomedia

Ste si že ogledali neverjetno božično osvetlitev našega najsodobnejšega nakupovalnega središča ALEJA? Zasvetilo je v vsem svojem sijaju tudi navzven. Živahno, živo, »razposajeno« notranjo dekoracijo dopolnjuje tudi zunanja, skupaj pa sveti več kot 300.000 prazničnih lučk. Ekstravagantno, impresivno, čarobno in domače. To je le nekaj besed, s katerimi lahko opišemo praznično vzdušje v ALEJI. Božično-novoletno dekoracijo dopolnjuje tudi bogato okrašena, kar 11 metrov visoka novoletna smreka, na kateri je na 233 vejah izobešenih 14.580 lučk.

V notranjosti pravljične ALEJE si lahko ogledate veličastne, impresivne lestence in dekorativne krogle iz naravnih materialov, ki vas popeljejo v neverjetno pristno vzdušje praznikov. Lestenci so unikatni, izdelani posebej za ALEJO, njihova proizvodnja pa je trajala 3 tedne.

Lahko se tudi sprehodite po ALEJI SKY in uživate ob ogledu različnih, estetsko zasnovanih likov. V najsodobnejšem nakupovalnem središču so prepričani, da vam bo letošnja božično-novoletna dekoracija vzela dih in vas napolnila s srečo in z radostjo. Direktor ALEJE Toni Pugelj je priznal, da je izredno ponosen in navdušen nad praznično okrasitvijo nakupovalnega središča. Njegovo video izjavo si lahko ogledate na povezavi https://bit.ly/3nODQQG.

Obiščite ALEJO in opravite nakup v izjemnem okolju. Uživajte v sprehodu skozi čarobno in najsodobnejše nakupovalno središče. S temi sporočili vas pozdravljajo v ALEJI in obljubljajo, da boste ob pristnem prazničnem vzdušju pozabili na skrbi.

Po novi vladni uredbi v nakupovalnem središču deluje 20 prodajaln in lokalov, nekateri imajo prilagojene delovne čase. Megamarket Interspar bo z jutrišnjem dnem do nadaljnjega odprt od ponedeljka do sobote od 7.00 do 20.45. Vse ažurirane informacije in delovne čase drugih trgovin in gostinskih lokalov, v katerih je možen osebni prevzem, obiskovalci najdejo na spletni strani www.aleja.si.



Poleg Interspara lahko obiščete: drogerijo Müller, Sensilab, L'Occitane, Baby Center, Lekarno Ljubljana, banko Nova KBM, trgovino za hišne ljubljenčke Hunter in prodajalno Nespresso. V trgovinah Mass, XYZ, A1, Telekom Slovenije,T-2 in Sport Vision se izvaja »Click&Collect«. Za osebni prevzem in/ali dostavo so odprti gostinski lokali: Teta Frida, Caffe DeLUXE, Chuty's, Boul in Han.

Naj bo tudi v tem predprazničnem času nakupovanje v ALEJI varno in prijetno. Najsodobnejše nakupovalno središče stremi k zagotavljanju visokih varnostnih in higienskih standardov, kot so razkuževanje, nošenje mask, upoštevanje varnostne razdalje in spremljanje števila obiskovalcev.

ALEJA se nahaja na 32.000 m2 najemnih površin, v njej je 80 trgovin in lokalov. Najsodobnejše nakupovalno središče navdušuje s svojimi številnimi arhitekturnimi posebnostmi, ALEJO SKY z bogato kulinarično ponudbo ter ozelenjeno aktivno streho z večnamenskim športnim igriščem. Zagotovljenih je 200 parkirnih mest za kolesa, 13 polnilnic za električna vozila, kar je največji prostor v Sloveniji za polnjenje električnih vozil naenkrat, »car sharing«, postaja za izposojo koles BicikeLJ, avtobusno postajališče in kolesarski poligon.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljalec nakupovalnih središč v šestih državah. Trenutno podjetje upravlja 29 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi. Površina za oddajo znaša več kot 800.000 kvadratnih metrov. V letu 2019 so najemniki v nakupovalnih središčih SES ustvarili 2,83 milijard evrov bruto prodaje. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES v Sloveniji z odprtjem novega nakupovalnega središča ALEJA upravlja pet nakupovalnih središč. SES že od vsega začetka nudi svoje znanje in izkušnje na področju razvoja projektov, upravljanja gradnje, oddajanja nakupovalnih površin in upravljanja nakupovalnih središč tudi kot storitev za zunanje lastnike nakupovalnih središč. Nakupovalna središča SES so prejela že več nacionalnih in mednarodnih nagrad za arhitekturo, oblikovanje, trajnost, zasnovo prometa in inovativno trženje. SES je del skupine SPAR Austria.