Revija Reporter
Magazin

Operater Omrežje.si s pestrim izborom najbolj gledanih programov

Promo

16. jul. 2020 17:05 Osveženo: 17:06 / 16. 7. 2020

Deli na:

Andrej Boštjančič, direktor in lastnik podjetja Softnet

Barbara Reya

Novost v Ljubljani je operater Omrežje, ki z lastnim optičnim omrežjem FTTH posameznikom omogoča storitve interneta, televizije, fiksne in mobilne telefonije.

»Pri mobilni telefoniji zagotavljamo pokritost po vsej Sloveniji. Ponosni smo, da imamo z našimi naročniki pristen in zaupanja vreden odnos. Tudi, če pride do težav, jih rešujemo hitro in učinkovito, in sicer brez čakalnih dob. Dobro se zavedamo, kako pomemben je v tem času internet, zato se posvetimo vsakemu uporabniku posebej,« je Omrežje s pestrim izborom najbolj gledanih programov (dokumentarni, informativni, filmski in tudi vsi športni) opisal direktor Andrej Boštjančič.

Omrežje za televizijo omogoča storitev časovni zamik, s katerim lahko spremljate zamujene vsebine do 7 dni nazaj. »Priljubljenim televizijskim vsebinam lahko sledite na vseh mobilnih napravah, in sicer s pametnimi telefoni, tablicami, računalnikom in televizijo. Preklapljate lahko med prav vsemi obstoječimi športnimi programi. Za mobilne naprave sta na voljo brezplačni aplikaciji na Google Play in App Store,« je pojasnil Andrej Boštjančič.