kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Novo nadaljevanje Vojne zvezd bodo morda snemali tudi v Dubrovniku

Deli na:
Novo nadaljevanje Vojne zvezd bodo morda snemali tudi v Dubrovniku

Foto: starwars.com

Novo nadaljevanje priljubljene filmske uspešnice Vojna zvezd bodo verjetno snemali v Dubrovniku, je poročal spletni portal makingstarwars.net. Hrvaški mediji navajajo, da se bo snemanje začelo spomladi. Več podrobnosti ni možno dobiti zaradi pogodbe, ki so jo s producenti Vojne zvezd podpisali na Hrvaškem.

Na portalu makingstarwars.net, kjer se sklicujejo na neimenovane producente Vojne zvezd, so še zapisali, da izbira lokacij še poteka in da še nič ni zagotovljenega.

Spomnili so sicer, da so so srednjeveške zgradbe v Dubrovniku že uporabili pri snemanju Igre prestolov ter da so objavili več fotografij dubrovniških znamenitosti.

V hrvaškem avdio-vizuelnem centru (Havc) niso želeli ne potrditi ne zanikati poročil portala makingstarwars.net. Tiho so tudi odgovorni v Dubrovniku. Hrvaški mediji poročajo, da je tistim, ki so se pogovarjali o snemanju Vojne zvezd v Dubrovniku, prepovedano izstopati v javnosti.

Zaenkrat je znano, da bodo osmi film vesoljske sage Vojna zvezd začeli snemati februarja v Londonu, na Hrvaškem pa ugibajo, da bodo filmske ekipe že marca v Durbovniku. Premiera novega nadaljevanja, ki še nima uradnega naslova, pa je predvidena za december 2017.