natalia in charlie Odkrito.si

Ko pred kamerami preskakujejo ljubezenske iskrice ...

slape, prometna nesreča Svet24.si

VIDEO: Takšno razdejanje je povzročil pobegli ...

plesen Svet24.si

To se zgodi, če živiš v toksičnem okolju!

bernard brscic norma korosec bobo Svet24.si

Ljubezen na desnici: med Bernardom Brščičem in ...

miro cerar dopust 1 Svet24.si

Miro Cerar se je javil z letošnjega dopusta

janja garnbret bobo 2 Njena.si

To je moški, ki ga ljubi plezalna šampionka

rebeka dremelj Njena.si

Rebeka Dremelj ogorčena nad egoistično družbo

Magazin

Nogometaš obmetaval goste v McDonald'su in si prislužil dosmrtno prepoved vstopa

Deli na:
Nogometaš obmetaval goste v McDonald'su in si prislužil dosmrtno prepoved vstopa

Foto: Reuters

Napadalec škotskega nogometnega drugoligaša Hibernian Jason Cummings si bo dobro zapomnil zadnji obisk ene od poslovalnic s hitro prehrano McDonald's v Edinburghu, saj je bil to njegov res zadnji obisk. Devetnajstletnik je s prijateljem v stranke metal hrano in se drl, zato so mu prepovedali vstop v restavracijo, poročajo britanski mediji.

Cummings se seveda brani in sporoča, da je bil na le na napačnem mestu ob napačnem času. Cummings sicer ne sodi med "pridne fante", saj zaradi disciplinskih vzrokov ni igral zadnje tekme svojega kluba.

"Zaradi neprimernega obnašanja smo posameznika obvestili, da nima več vstopa v McDonald's na Gorgie Roadu. Naša prva prioriteta je, da strankam zagotovimo varnost in prijazno okolje," so za britanski Daily Record sporočili iz McDonald'sa.

Škoti Cummingsa pogosto primerjajo s težavnim Italijanom Mariom Balotellijem, ki prav tako rad napravi kakšno neumnost. Tudi seznam škotskega napadalca je precej dolg, med drugim je na pot v Las Vegas vzel rdečo plastično vodno pištolo, okrog je hodil oblečen v gorilo, prijateljev avto je do zadnjega milimetra polepil z lepljivimi lističi, tudi v intervjujih pa zna ljudi nasmejati ali pa jih pustiti odprtih ust.

Loading...