Teja Gregorin Odkrito.si

Kaj se dogaja s Tejo Gregorin po dopinški aferi?

thordis-elva 2 Svet24.si

S svojim posiljevalcem je napisala knjigo o ...

ženska Petisvet.si

10 čudežnih živil, ki ubijajo staranje kože

thordis-elva 2 Svet24.si

S svojim posiljevalcem je napisala knjigo o ...

starejša gospa, babica Svet24.si

102-letnica pretepla in zadavila sostanovalko v ...

Rene Mlekuž je presrečen, ker jo je našel Njena.si

Znan Slovenec po ločitvi pokazal novo izbranko

eva poklič Njena.si

Kaj se je zaradi šova zgodilo z Evo?

Magazin

Nogometaš obmetaval goste v McDonald'su in si prislužil dosmrtno prepoved vstopa

Deli na:
Nogometaš obmetaval goste v McDonald'su in si prislužil dosmrtno prepoved vstopa

Foto: Reuters

Napadalec škotskega nogometnega drugoligaša Hibernian Jason Cummings si bo dobro zapomnil zadnji obisk ene od poslovalnic s hitro prehrano McDonald's v Edinburghu, saj je bil to njegov res zadnji obisk. Devetnajstletnik je s prijateljem v stranke metal hrano in se drl, zato so mu prepovedali vstop v restavracijo, poročajo britanski mediji.

Cummings se seveda brani in sporoča, da je bil na le na napačnem mestu ob napačnem času. Cummings sicer ne sodi med "pridne fante", saj zaradi disciplinskih vzrokov ni igral zadnje tekme svojega kluba.

"Zaradi neprimernega obnašanja smo posameznika obvestili, da nima več vstopa v McDonald's na Gorgie Roadu. Naša prva prioriteta je, da strankam zagotovimo varnost in prijazno okolje," so za britanski Daily Record sporočili iz McDonald'sa.

Škoti Cummingsa pogosto primerjajo s težavnim Italijanom Mariom Balotellijem, ki prav tako rad napravi kakšno neumnost. Tudi seznam škotskega napadalca je precej dolg, med drugim je na pot v Las Vegas vzel rdečo plastično vodno pištolo, okrog je hodil oblečen v gorilo, prijateljev avto je do zadnjega milimetra polepil z lepljivimi lističi, tudi v intervjujih pa zna ljudi nasmejati ali pa jih pustiti odprtih ust.

Loading...