vogrinec Odkrito.si

Kaj se dogaja s Tonetom Vogrincem?

Katarina Venturini Svet24.si

Jezi se le na določene ljudi

Retrogradni Merkur Petisvet.si

Marsikaj se bo končalo, želje se bodo ...

profimedia-0338601124 Svet24.si

Pozor! Nikar še ne oblecite kratkih hlač

kraljica elizabeta, velika britanija, združeno kraljestvo, zastava Svet24.si

Kaj se bo zgodilo, ko bo umrla britanska kraljica ...

vichy bff, prijateljstvo Njena.si

Zahvali se svoji BFF in ji podari darilo!

Lado Bizovičar Njena.si

Lado Bizovičar zajokal na javni televiziji

Magazin

Nogometaš obmetaval goste v McDonald'su in si prislužil dosmrtno prepoved vstopa

Deli na:
Nogometaš obmetaval goste v McDonald'su in si prislužil dosmrtno prepoved vstopa

Foto: Reuters

Napadalec škotskega nogometnega drugoligaša Hibernian Jason Cummings si bo dobro zapomnil zadnji obisk ene od poslovalnic s hitro prehrano McDonald's v Edinburghu, saj je bil to njegov res zadnji obisk. Devetnajstletnik je s prijateljem v stranke metal hrano in se drl, zato so mu prepovedali vstop v restavracijo, poročajo britanski mediji.

Cummings se seveda brani in sporoča, da je bil na le na napačnem mestu ob napačnem času. Cummings sicer ne sodi med "pridne fante", saj zaradi disciplinskih vzrokov ni igral zadnje tekme svojega kluba.

"Zaradi neprimernega obnašanja smo posameznika obvestili, da nima več vstopa v McDonald's na Gorgie Roadu. Naša prva prioriteta je, da strankam zagotovimo varnost in prijazno okolje," so za britanski Daily Record sporočili iz McDonald'sa.

Škoti Cummingsa pogosto primerjajo s težavnim Italijanom Mariom Balotellijem, ki prav tako rad napravi kakšno neumnost. Tudi seznam škotskega napadalca je precej dolg, med drugim je na pot v Las Vegas vzel rdečo plastično vodno pištolo, okrog je hodil oblečen v gorilo, prijateljev avto je do zadnjega milimetra polepil z lepljivimi lističi, tudi v intervjujih pa zna ljudi nasmejati ali pa jih pustiti odprtih ust.

Loading...