favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Nogometaš obmetaval goste v McDonald'su in si prislužil dosmrtno prepoved vstopa

Deli na:
Nogometaš obmetaval goste v McDonald'su in si prislužil dosmrtno prepoved vstopa

Foto: Reuters

Napadalec škotskega nogometnega drugoligaša Hibernian Jason Cummings si bo dobro zapomnil zadnji obisk ene od poslovalnic s hitro prehrano McDonald's v Edinburghu, saj je bil to njegov res zadnji obisk. Devetnajstletnik je s prijateljem v stranke metal hrano in se drl, zato so mu prepovedali vstop v restavracijo, poročajo britanski mediji.

Cummings se seveda brani in sporoča, da je bil na le na napačnem mestu ob napačnem času. Cummings sicer ne sodi med "pridne fante", saj zaradi disciplinskih vzrokov ni igral zadnje tekme svojega kluba.

"Zaradi neprimernega obnašanja smo posameznika obvestili, da nima več vstopa v McDonald's na Gorgie Roadu. Naša prva prioriteta je, da strankam zagotovimo varnost in prijazno okolje," so za britanski Daily Record sporočili iz McDonald'sa.

Škoti Cummingsa pogosto primerjajo s težavnim Italijanom Mariom Balotellijem, ki prav tako rad napravi kakšno neumnost. Tudi seznam škotskega napadalca je precej dolg, med drugim je na pot v Las Vegas vzel rdečo plastično vodno pištolo, okrog je hodil oblečen v gorilo, prijateljev avto je do zadnjega milimetra polepil z lepljivimi lističi, tudi v intervjujih pa zna ljudi nasmejati ali pa jih pustiti odprtih ust.