vrtec, tommaso, avto Svet24.si

Na dvorišču vrtca avto do smrti zbil 4-letnika

Kavni aparat Svet24.si

Zaradi predrage kave poklical policijo, ta pa je ...

plinski-t Necenzurirano

Prazne obljube Hrvaške: Slovenija ostala brez ...

rtv slovenija bobo Reporter.si

Levica je leta »harala« po RTV, zdaj pa se je ...

kelsey wingert Ekipa24.si

Grozljivo! Novinarko 'pokosila' žogica, ki je ...

Magnifico Odkrito.si

Magnifico v nebesih

doncic pm Ekipa24.si

Šok: Dončić ima zdravstvene težave, zadnjo ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Nina Pušlar se vrača z "Nina Nina Nina" (VIDEO)

Deli na:
Nina Pušlar se vrača z "Nina Nina Nina" (VIDEO)

Foto: Nejc Fon in Ksaver Šinko

Skoraj do dneva natančno, leto dni po izidu uspešnice 'Tople oči', predstavlja Nina Pušlar novo pesem 'Nina Nina Nina'. V njej je združila moči s preverjeno ekipo: besedilo je napisala Urša Vlašič, s katero se kreativno prepletata že vse od zmage na Bitki talentov pred 17 leti, glasbo pa je ustvarila s studijskima mojstroma Miho Goršetom in Jernejem Kržičem, ki sta tudi člana njenega spremljevalnega benda. Premiera videa bo danes popoldne.

"V odnosu smo pogosto pripravljeni veliko prestati. Včasih pa žal pride do točke, ko ne gre več naprej. Ko za nekoga vse skupaj postane pretežko in na ta račun izgubi lastno dušo, svoj lastni jaz. Takrat pride čas, ko se je potrebno postaviti na prvo mesto, saj drugače lahko trpi tudi zdravje. Za srečo v dvoje je potrebna najprej sreča posameznika. Moramo se imeti radi ter si biti eni in edini, kar vsak človek tudi je - edinstven. Nisem ena in edina samo jaz. Eden in edini si tudi ti."

Tako pravi naša najbolj priljubljena in predvajana pevka, ki je novo pesem v že stestirala na izbranih koncertih: "Glede na odzive na nastopih, je ljudem zelo všeč. Koncertna verzija je malo drugačna, a ravno igranje z aranžmaji in izvedbami sta bistvo nastopanja v živo."

"V videu smo želeli zajeti odnos, ki se je ohladil oz. je prišel do točke, ko je postal samoumeven in se je treba odločiti, da boš to presekal, čeprav je to ponavadi težko. Zgodba spota govori o tem, da grem naprej in puščam spomine za seboj," povzame Nina, ki je ponovno angažirala režiserja Roka Mavra, s katerim sta sodelovala že pri videu za 'Tople oči'.

Filmček so med prvomajskimi počitnicami posneli v dveh dneh, na cestah v okolici njenega doma, v kamnolomu na Dolenjskem in v opuščeni livarni. V spotu ne manjka akcije, v njem je scena z ognjem, Nina se kar sama ostriže nad umivalnikom, ljubitelji avtomobilov bodo uživali v pogledu na klasični cadillac, dame pa si bodo spot z veseljem večkrat in še posebno pozorno ogledale zaradi kadrov, v katerih natopa model in igralec Anže Mežan.