nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Usodna ženska Nina Donelli ni "svobodna"

Deli na:
Usodna ženska Nina Donelli ni "svobodna"

Foto: Luka Švigelj

Aktualova Vip gostja je bila prikupna, simpatična in energična Štajerka, pevka Nina Donelli. S sabo je prinesla obilo dobre volje. Z Žano Vidmar in Klemnom Bunderlo so klepetali o marsičem. Klemen se je spomnil njunega prvega intervjuja, pred desetimi leti, ko je bila Nina še najstnica, pegasto dekle. Danes pa je nominiranka za »Femme fatale 2024«.

Zato sta jo Žana in Klemen vprašala, kakšna je zanjo usodna ženska. "V SSKJ piše, da je to ženska, ki namenoma uničuje moške", se je znašla Nina in pristavila, da ona ni takšna. Zanjo je usodna ženska tista, ki se lepo obnaša do sebe in do drugih in tudi spoštuje sebe in druge. Ženska, ki ve, kaj hoče.

Njena protikandidatka za Femme fatale je tudi Aktualova voditeljica Martina Švab in Nina je Klemna vprašala, za katero od njiju bo glasoval. Klemen je bil v zadregi. Je pa zatožil Žano, da je med ličenjem in friziranjem tipala Ninine lase, če so res naravni, brez umetnih podaljškov. In so res, čisto naravni.

Klemen jo je seveda potem, ko je v studiu Aktuala v živo zapela pesem Svobodna (Slobodna) vprašal, če je res "svobodna", pa mu je Nina odgovorila: "Nisem." Kljub temu, da ji bo to morda prineslo manj glasov za Femme fatale. Torej smo izvedeli novo šokantno dejstvo: Nina Donelli ni več samska!!