nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Markove navade ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Neverjetno, kaj si privošči Tanja Ribič: brez maske na letalu in letališču, potem pa se s tem še baha (VIDEO)

Deli na:
Neverjetno, kaj si privošči Tanja Ribič: brez maske na letalu in letališču, potem pa se s tem še baha (VIDEO)

Tanja Ribič je objavila posnetek, kako se brez maske sprehaja po letališču in potuje z letalom. - Foto: Twitter

Igralka Tanja Ribič je nasprotnica obveznega nošenja mask v zaprtih javnih prostorih in te dni je objavila posnetek, v katerem se brez maske sprehaja po letališču, v letalu pa je sploh edina, ki ne nosi maske.

V videu Ribičeva razlaga, da v Italiji in Veliki Britaniji (letela je iz Manchestra v Benetke) nošenje mask ni obvezno. Vseeno je na njenem posnetku videti veliko ljudi z maskami, Ribičeva pa je bila v letalu celo edina brez maske. Njen razlog, da je ni nosila? Ker ji je to stresno in da zelo težko vdihuje svoj izdihani zrak, razlaga v videu.

Vse več držav po Evropi zapoveduje nošenje mask v javnih prostorih in predpisuje tudi kazni za kršitelje. V Sloveniji je globa za to med 400 in 4000 evri. "Direktorica naše male klinike pa valda ve kako je na stvari," je bil na Twitterju eden od komentarjev na njeno početje. Ribičeva je namreč v seriji Naša mala klinika igrala direktorico naslovne bolnišnice.

Ribičeva je zagreta aktivistka proti po njenem pretiranim ukrepom za zajezitev epidemije koronavirusu. Zaradi deljenja zavajajočih informacij o epidemiji je Facebook zbrisal že nekaj njenih objav, a Ribičeva je neomajna in jih še naprej pridno objavlja. Med drugim je stopila v bran Markou Potrču, ki prav tako odmevno nasprotuje ukrepom za omejitev širjenja koronavirusa.

»DRAGI PRIJATELJI,  ODLOČIMO SE ZA ŽIVLENJE! Hvala, Marko! Večina že ve, da je cesar nag, ampak strah je naš največji sovražnik. Jemlje glas, po moje pa tudi smisel življenju.Video ze ima osupljivo število delitev. To je dober znak! Deli še ti!« je Ribičeva napisala pod videom, ki ga je ta teden objavil Potrč.