Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Nov zakon ministrice Prevolnik Rupel izpolnjuje ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

To sta Zala Kralj in Gašper Šantl povedala na sprejemu ob vrnitvi v Slovenijo (VIDEO)

Deli na:
To sta Zala Kralj in Gašper Šantl povedala na sprejemu ob vrnitvi v Slovenijo (VIDEO)

Zala Kralj in Gašper Šantl ob povratku v Slovenijo - Foto: Bobo

Na Letališču Jožeta Pučnika so včeraj sprejeli Zalo Kralj in Gašperja Šantla, ki sta Slovenijo uspešno zastopala na tekmovanju za pesem Evrovizije v izraelskem Tel Avivu. Domov sta se vrnila nasmejanih obrazov in na letališču najmlajšim oboževalcem že razdelila nekaj avtogramov.

Na letališču Jožeta Pučnika so slovenskemu evrovizijskemu dvojcu oboževalci, sorodniki in prijatelji pripravili topel sprejem, manjkal pa ni niti šopek rož. Pričakali so ju tudi novinarji in fotografi, oboževalci pa so se razveselili avtogramov.

Slovenskima predstavnikoma so stavnice napovedovale 20., uvrstila pa sta se na 13. mesto. Kot je za Val 202 ocenil vodja slovenske evrovizijske delegacije Aleksander Radić, je rezultat dober oziroma med najboljšimi, odkar tekmovanje poteka v treh večerih. Doslej je bila po njegovih besedah na 13. mestu samo Maja Keuc.

Zala Kralj in Gašper Šantl sta v prvem odzivu po nastopu vidno zadovoljna poudarila, da se jima je potrdilo to, kar jima največ pomeni - približati svojo glasbo ljudem. Izkušnjo sta označila za noro, Gašper pa je izrazil še dvom, da bosta kdajkoli "sprocesirala to, da ju je opazovalo 200 milijonov ljudi".

Na letošnjem, že 64. tekmovanju za pesem Evrovizije je zmagala Nizozemska, ki je s pevcem Duncanom Laurenceom tudi veljala za letošnjega favorita. Žirije in gledalce po Evropi je prepričal z osebnoizpovedno pesmijo Arcade.