Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Vila Murgle, brezčasnost udobja in elegance

Deli na:
Vila Murgle, brezčasnost udobja in elegance

Foto: IMI Stil

Vila Murgle predstavlja brezčasnost udobja in elegance desetih nadstandardnih stanovanj in se nahaja na elitni lokaciji v soseski Murgle, ki je polna raznolikih prostorskih doživetij.

Idiličnost lokacije, kjer se nahaja Vila Murgle, na eni strani ponuja zasebnost odmaknjeno od mestnega vrveža, kjer neposredna bližina ponuja odlično sprostitev ter športne aktivnosti v umirjenem okolju, hrati pa je odlično izhodišče za sprehode po starem mestnem jedru in obrežju Ljubljanice s pestrostjo gostinske ponudbe in kulturnih prireditev.

Neposredna okolica ter soseska Murgle vsebujeta vse osnovne potrebne storitve in dejavnosti kot so vrtci, osnovne šole, trgovina, banka, lekarna, zobozdravstvene storitve. avtobusno postajo ter neposredno povezavo do obvoznice.

Objekt urbanistično in arhitekturno ohranja skladnost z morfologijo ter arhitekturno tipologijo okolja. Poleg kletnih prostorov, ki za vsako stanovanje omogočajo 2 parkirni mesti s predpripravo za električna vozila, je skrbno premišljena tudi razporeditev bivalnih prostorov, ki dosegajo med 90 in 140 kvadratnih metrov bivalnih površin, ki so poleg skupnih prostorov in stopnišča nadstandardno zvočno izolirani v interesu še večjega ugodja bivanja.

Vhod v objekt ter skupni hodniki so tlakovani z estetsko dovršenim terazzo tlakom, ki ob maksimalni obremenjenosti ohranja kakovost in čisto bivalno okolje.


Stanovanja odlikuje nadstandardna višina stropov, od 273 cm v pritličju in 1. nadstropju, 291 cm v 2. nadstropju ter do 300 cm v terasni etaži.

Pritlični stanovanji dopolnjujeta izjemno prostorna atrija, v nadstropnih  stanovanjih se bivanje razširja v prostorne lože medtem, ko dve stanovanji na terasni etaži krasijo čudovite terase s predpripravo za jacuzzi s katerih se na severu razprostira pogled na Kamniško-Savinjske alpe ter na Ljubljanski Grad, na zahodu na Polhograjsko hribovje in na jugu na Krim ter Ljubljansko barje.


Dostop v vseh petih etažah je urejen z dvigalom, ki omogoča visok nivo udobja.

Vilo Murgle odlikuje funkcionalna zasnova, ki temelji na kakovosti in tehnični dovršenosti uprabljenih materialov in vgrajene opreme v sozvočju estetike in udobja bivanja.

Poleg kvalitetnega parketa, keramike in sanitarne keramike, je vsako stanovanje opremljeno z lastno visokokakovostno centralno rekuperacijo. Za pripravo tople vode in ogrevanje prostorov z elektronsko regulacijo temperature prostora preko talnega gretja poskrbi lastni plinski kondenzacijski kotel priznanega evropskega proizvajalca, v letnem času pa svežino prostoru s pohlajevanjem zagotavlja izjemno učinkovita klimatska naprava.

Foto: IMI Stil

Vsako stanovanje je varovano s protivlomnimi in protipožarnimi vrati renomiranega svetovnega proizvajalca. Prijeten občutek bivanja dopolnjujejo elegantna lesena notranja vrata s skritimi nasadili in s sistemom vgradnje “inline”. Okna so lesena z zunanjo ALU zaščito in žaluzijami na električni pogon.

V vsakem stanovanju bo na voljo WIFI tehnologija za daljinsko krmiljenje  žaluzij, ogrevanja, hlajenja, prezračevanja in notranjih svetil preko pametnega telefona, tablica ali računalnika.

Okolico objekta krasijo urejen preplet zelenih in tlakovanih površin za druženje ter igrala, ki so, v obliki otroškega igrišča, namenjena zgolj vam in vašim gostom.

Vse to in še več je lahko vaš novi dom. Vstopite na www.vilamurgle.si in se prepričajte.