horoskop_zodiak_znakijpg Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 19. januarja

Giorgos Parasiris; Savina Atai Dobra karma

Konec je! Savina po sedmih letih zapustila ...

Khagendra Thapa Magar Svet24.si

FOTO: Poslovil se je najmanjši človek na svetu

karl-erjavec Svet24.si

Karl Erjavec se ne umika le iz politike, ampak ...

opravičevanje Dobra karma

12 astro znakov - 24 različic opravičevanja

barbara-mucić Njena.si

To je prava ljubezen atraktivne Barbare

Archie, princ Harry Njena.si

Harry ločen od sina

Magazin

Največ zlatih malin Petdesetim odtenkom sive

Deli na:
Največ zlatih malin Petdesetim odtenkom sive

Foto: Arhiv Reporterja

Erotična drama Petdeset odtenkov sive je slavila na sobotni podelitvi zlatih malin za najslabše filme, ki jo že 36. let pripravljajo pred podelitvijo najprestižnejših ameriških filmski nagrad oskar. Film je dobil štiri maline - za najslabši film in najslabši scenarij, Jamie Dornan in Dakota Johnson pa za najslabšo moško oziroma žensko glavno vlogo.

Za najslabši remake je bil nagrajen znanstvenofantastični film Fantastični štirje. Malino si je prislužil tudi njegov režiser Josh Trank, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Na podelitvi v Los Angelesu je malino za najslabšo žensko stransko vlogo dobila Kaley Cuoco v zadnjem nadaljevanju filma Alvin in veveričke.

Igralec Eddie Redmayne, ki je za oskarja nominiran za glavno moško vlogo v filmu Dansko dekle, pa je zlato malino dobil za najslabšo stransko moško vlogo v filmu Jupiter v vzponu.

Zlate maline so začeli podeljevati leta 1980, nagrade pa služijo kot nasprotje hollywoodskim oskarjem. Te bodo v ponedeljek po srednjeevropskem času že 88. podelili v Los Angelesu.

Prejemnike zlatih malin izbira okoli 800 članov fundacije za to nagrado. Glasovalno pravico si prislužijo s 40 dolarji članarine, članstvo pa letno obnavljajo s prispevkom v višini 25 dolarjev.

Nominiranci se sicer podelitve zlatih malin le redko udeležijo. Leta 2010 je izjemo napravila igralka Sandra Bullock, ki je osebno sprejela malino za najslabšo igralko v filmu Vse o Stevu, dan preden je prejela oskarja za najboljšo igralko v filmu Zgodba o prvaku.

loading...
Loading...