kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Morda niste vedeli - Tina Moljk, direktorica Zavoda za mladino in šport Trbovlje (VIDEO)

Deli na:
Morda niste vedeli - Tina Moljk, direktorica Zavoda za mladino in šport Trbovlje (VIDEO)

Tina Moljk, direktorica Zavoda za mladino in šport Trbovlje - Foto: Igor Gošte

V tokratni oddaji smo gostili Tino Moljk, direktorica Zavoda za mladino in šport Trbovlje. Pred združitvijo sta v Trbovljah samostojno delovala Zavod za šport Trbovlje in Mladinski center Trbovlje. Moljkova ima že izkušnje z vodenjem Kulturno rekreacijskega centra Hrastnik.

Pri svojem delovanju se Tina Moljk zavzema za povezovanje. "Mi se veliko povezujemo z drugimi, tako z Delavskim domom Trbovlje, s knjižnico, Društvom prijateljem mladine in drugimi zavodi in institucijami. Povezovanje je ključnega pomena in za vse dobro. S tem si izboljšamo program, si pomagamo pri logistiki in tudi stroškovno smo lahko bolj uspešni."

Foto: Igor Gošte - Igor Gošte v pogovoru s Tino Moljk, direktorico Zavoda za mladino in šport Trbovlje

V nadaljevanju je predstavila delovanje zavoda na področju mladinske problematike. Poudarila je tudi pomen delovanja hostla, kar je še kako pomembno za razvoj turizma. Predstavila je nekatere dejavnosti s tega področja. Pomembna dejavnost pri delovanju zavoda pa sta tudi šport in rekreacija. Omenila je nekaj uspelih prenovitvenih projektov, med njimi zamenjava umetne trave na nogometnem igrišču v športnem parku Rudar, kjer so tudi atletska steza, zunanje telovadne naprave, sodobno kegljišče, kavarna, prostori za šah in prostori medicine dela. V Trbovljah se ponašajo tudi z lepo urejeno trim stezo, s športno dvorano Polaj, parkom Ledenica, z mnogimi drugimi lepo urejenimi športnimi površinami in z enim najlepših letnih kopališč, ki zaživi v poletnih časih. Več pa si lahko ogledate v oddaji, ki smo jo zaključili z videospotom v Londonu živečega Slovenca, glasbenika Josepha Srake.