navadni udav, kača Svet24.si

FOTO: V kavču šokiranega krajana gomazela skoraj...

ženska doma Dobra karma

To so načini, da slabe energije iz doma izženete...

karaoke (5) Svet24.si

Seksi kravata, stranska vloga, rdeča šminka in ...

zasežena-droga Svet24.si

FOTO: V finalni akciji 460 kriminalistov in ...

strah Dobra karma

Strah in 12 astro znakov - Bike skrbi denar, ...

tanja žagar Njena.si

Tanja Žagar ni več doma

Nuša Rojs in Matej Mlađenović Njena.si

Nuši Rojs so se pravkar uresničile sanje!

Magazin

Metalci Iron Maiden so novi sponzor West Ham Uniteda

Deli na:
Metalci Iron Maiden so novi sponzor West Ham Uniteda

Britanska težkometalna glasbena zasedba Iron Maiden je postala sponzor nogometnega kluba West Ham United. Po novem bo na voljo dres, ki bo imel na prsih logotip glasbenikov, so v petek tudi uradno potrdili pri Iron Maidnu.

Novi dresi angleškega prvoligaša bodo na prodajnih policah že v torek, klub pa jih je po pesmi Iron Maidna poimenoval kar Die With Your Boots On. Zaenkrat še ni znano, ali bodo nogometaši novi dres nosili tudi na svojih tekmah, poročajo agencije.

Skupina Iron Maiden tako kot nogometaši West Hama izvirajo iz vzhodnega dela Londona. Ustanovitelj skupine in basist Steve Harris je znan kot vnet navijač tega kluba in že več desetletij na svojih koncertih nosi takšne in drugačne klubske izdelke.

"Ko sem bil star devet let, sem videl tekmo med West Hamom in Newcastlom. Moj prijatelj je bil leto starejši. West Ham je zmagal s 4:3 in me zasvojil," se prve tekme na klubskih spletnih straneh spominja Harris, ki je od takrat naprej že pet desetletij zvest navijač te ekipe.

Zanimivo je, da je bil tudi Harris v najstniških letih odličen nogometaš. Zaigral je tudi v mladinski ekipi West Hama, kasneje pa se je odločil za glasbeno kariero.

"Bilo je super, a s 14 leti sem bil premlad za šport. Vse, kar sem si želel, je bilo spiti nekaj piv in spoznati kakšno dekle. To seveda ne gre skupaj z nogometom. Tam si želijo, da si zgodaj v postelji," je o koncu nogometne kariere še povedal Harris.

loading...
Loading...