Kris Jenner Svet24.si

Zvezda resničnostnega šova spregovorila o raku

eugenie bouchard Svet24.si

Foto: Genie se v bikiniju loteva opravil na vrtu

rok snežič Necenzurirano

Računsko sodišče razkrilo, kdo je največji ...

jansa morawiecki orban fb Reporter.si

Orban in njegov vazal Janša z dolgim nosom domov ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

Sabina Njena.si

Igralec in fotograf, ki je osvojil srce Sabine ...

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

Magazin

Martina Švab: od kmečke deklice do usodne ženske

Deli na:
Martina Švab: od kmečke deklice do usodne ženske

Vedno dobre volje in nasmejana, takšna je Martina Švab. Kakšna pa je doma? - Foto: Riana Solar

Martina Švab, voditeljica na Aktualu, je letos postala Femme fatale. Maja Oderlap jo je povabila v oddaji Iskreno z Majo, ki jo lahko gledate vsak četrtek ob 20.00 na Aktual TV.

Odraščala je v preprosti družini, kot "kmečka deklica", zato se ima še danes za preprosto dekle. Ko so jo razglasili za Femme fatale, je bila resnično presenečena, saj se nima za "fatalko". "Če pa je fatalna tista ženska, ki s svojo energijo napolni prostor, ki je vedno dobre volje, ki nikoli ne jamra, potem sem fatalna tudi jaz," je nasmejana pojasnjevala Maji.

Rada je urejena, tako zaradi sebe kot zaradi svojega posla v medijih in pri kozmetiki, saj ima svojo kozmetično linijo. "Ker moram biti v medijih, pri mojem poslu močna, samozavestna, pokončna, polna energije, se rada, ko pridem domov, ko mi vse 'pade dol', samo stisnem v možev objem in takrat sem samo Martina."

Martina je Maji zaupala, da obožuje romantično glasbo, romantične večerje, romantična presenečenja. Njen mož pa nima romantične žilice, zato se je morala tega kar navaditi.

Danes živi svoje sanje, počne, kar si je vedno želela. Dela v medijih, poje in snema svoje pesmi, vse, kar je dosegla, si je priborila sama. Tudi naziv Femme fatale je potrditev vsega njenega dosedanjega dela. Začela je s televizijskimi kvizi, vodila je prireditve, marsikdo jo je vprašal, "kaj ji je tega treba".

"Nikoli mi ni bilo nič težko," je povedala Maji. A s trdim delom in gorečo željo je zasijala. Sledila je svojim sanjam. In to svetuje vsem, ki si česa v življenju zelo želijo.

Oddaja Iskreno z Majo Oderlap je na sporedu Aktual TV vsak četrtek ob 20.00. Ponovitev pa v soboto ob 19.00.